Hodate li bosi?

mekflaj

Poznat
Poruka
8.291
Da li se napajate zemljinim magnetizmom na taj način?
Kao i za imunitet.
Gumeni đon je izolator i totalna je novina za biologiju naše vrste. On je veštačka barijera slobodnom protoku energije.

Ne čudi što je sve više muškaraca impotentno, sve više ljudi neplodno, možda i ovo doprinosi tome.

Hodam, kad sam bila mala voljela sam se igrati bosa, dok se nisam posjekla na staklo.
Hodam i sad, samo pazim kuda.
Fino je trcati bos livadom.
...
Ali sve one bube koje zgazis...
...
I trnje.. I kamenja..
Ipak najbolje na parketu :D

- - - - - - - - - -

a kažu i da se bosim hodanjem stimulišu određene tačke u telu, te treba izbaciti i sobne papuče

Treba izbaciti komarce iz upotrebe.

Svakodnevno, pogotovo na svom travnjaku volim da se izujem i da prostirem ves ;)
Kao deca, nas par klinki iz komsiluka smo lepile leti lepkom uloske od patika(one taaaanke) za stopalo i tako smo isle po ceo dan do prodavnice, vozile bajs, igrale se.. uvece muku mucimo da odlepimo, matori nam usi zavrcu ;)
Ali vredelo je, imale smo lepo osuncane noge ;)
Salu na stranu, moglo je tad tako, nisu nam davali da ulazimo u kuci da se igramo, izbace nam igracke i bicikle i cao. Nismo imali potrebe da se obuvamo/izuvamo.. cak smo i jeli napolju, svaki put jedna kod druge..

Ako cesto hodamo bosi pa cvrstom tlu- da li to moze biti stetno za zglobove ?

Volela bi da cesce hodam bosa po travi :heart:

barfu%C3%9Flaufen.jpg

Zar nece posle stomak da boli ako neko hoda bos??

Mene hoce stomak da boli ako se izujem i cim pustim jedno 10-15min da hodam bos odmah pocne stomak da boli...
Mozda zato sto nikad nisam praktikovao da hodam bos igde.. :D

Само на плажи и током пливања. Нисам блесава да се набодем на нешто (као у детињству) па да ми се загноји и да морам опет код хирурга.

da, cesto kad sam pored reke, ima jedna dugacka zemljana staza, ovde to zovu nasip i tu je najprijatnije za trcanje, setanje, ali samo leti. zimsko bosonogo trcanje i hodanje ne praktikujem, pozelala sam par puta da probam jer kazu da je zdravo, energija, cirkulacija, bla bla, ali eto nisam...ja sam od onih koji jos uvek veruju da "od nogu" moze da se nazebe:mrgreen:

Baš sam prije par mjeseci gledao na nekoj lokalnoj televiziji jednog lika koji govori o bioenergiji i baš je on savjetovao da hodamo bosi.

Uistinu, stvarno se čovjek dobro osjeća kad hoda bos po travi.

Back