Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa kad nisu na nashem nivou!![]()
U principu nije problem cestog pravljenja zaokreta levo desno 90 stepeni..
Treba hodati ravnomerno i opusteno.. sa ciljem u glavi gde si posao i sta zelis, u mladosti sam cesto jurio , trcao za busevima da ne zakasim.. to je odraz neke psihoze urbanog zivota, problem su i semafori covek mora da stane, pa krene, pa vrti glavu levo desno.. sve to crpi energiju coveka, dekoncentrise, kreira neki ritualni mehanizam koji ga odvaja sa nekog istinskog puta. Trudim se da prelazim ulicu van semafora, da ne cekam zeleno svetlo.
U principu nije problem cestog pravljenja zaokreta levo desno 90 stepeni.. i te zivotinje nekad nisu isle pravolinijski s jednog kraja do drugog kraja afrike, postoje sume drva reke kod kojih prave zaokrete, veci problem je ucestali mehanizam ponavljanja koji remeti prirodni suptilni tok energije kroz telo, koje se ogleda i u ovom modernom dobu u neprirodnom preteranom sedenju na stolici, gde se opterecuje korenska cakra i remeti balans ostalih, polozaju ruka pri koriscenju misa tastature i telefona, tu su i novokomponovani globalni mehanizmi poteza ruke i sake pri slikanju, i poze pacija usta, dva prsta ili tri prsta, ponekad pet spojenih ili jedan srednji, to je neka vestacka antijoga, rukovanje i vrste ritualnih poteza poput prekrstavanja, klanjanja... koji se ponavljaju, porobljavaju coveka i prave ga robotizovanim slugom neprirodnog sistema. Doduse neki potezi ruka poput molitvenog (namaste) polozaja imaju neki pozitivni efekat na telo i psihu.
Sto se tice samih gradova njih su zidali slobodni zidari, mozda je otvarac teme aludirao na to spominjanjem stepena i arhitekata, kojim se masoni sluze, a mozda misli da sam ja projektovao i odsanjao ovaj grad, ali nisam , moj svet se gradi u jednoj boljoj visoj dimenziji, delimicno po principu koncentricnih krugova... Vidim skoro da je neki lik izmislio fudbalsku igru sa okruglim terenom i okruglim golovima, kao sto je i gugl poceo sa okruglim avatarima. Sumnjam da su oboje preuzeli ideju mog projekta, koji sam predstavio jos u vreme kad je majspejs bio sto je fejsbuk danas, gde sam imao okrugli avatar, dok su svi drugi bili kockasti, pitao sam se jos tada zasto su avatari, monitori i televizori cetvrtasti, jel to mora da je tako. Priroda razvoja univerzuma je kroz krugove, koji i Cvet zivota simbolizuje, ali odredjeni bagovi, porobljivaci i manipulatori su prelomili i zakrivili svemir. prostor i vreme, i zarobili ljude u kocku. Simbolizam kocke je svuda okolo. Ipak u tom zidarskom matriksu postoje kapije, tajna vrata, precice kroz koje se moze proci i pobeci, samo ih treba naci. Sumnjam ipak da ni kruzna realnost nije idealna, sledeci stepen je stanje praznine, eterskog svetlosnog prostora.
Ljudi su nekad mogli i da lete, tj ako vreme ne postoji, mogu da lete i sad, ali im treba pravolinijski zalet, da dosegnu beztezinsko stanje.. mnogi ce reci da se ne moze disati u svemiru ako se odleti sa zemlje, tad zapitajte se da li ste vi ikad sami probali da lebdite u svemiru, niste, slusali te medijske price onih koji su navodno bili gore i nisu mogli da disu. Kao u Truman showu ste naivni i zarobljeni, i ne mozete pobeci.
A i Forest Gamp vam moze biti uzor kako hodati i postici slobodu.
Izgleda da sam se udaljio od teme hoda previse,,, hehe.
Inace zadnjih nekoliko godina, kad izadjem napolje negde, nastojim da se vratim istim putem kojim sam dosao, jer nekako sam zakljucio da ako napravim kruzni zaobilzak ljudi, gubim svoj centar kontrole, negativna karma drugih bica, kuca, zgrada, bolnica se pomesa sa mojim energestkim bicem. Isto kao sto i ja uvlacenjem njih u svoj krug mogu svoju negativnu energiju da im prenesem, i posle krivim sebe ako se nesto negativno desi.
Ne kazem da je ovo dobro, mozda nesto nije u redu sa mnom, ali to mi pomaze da zadrzim neku kontrolu i ne zalutam negde pod uticajem kockastog sistema pravila, mada opet tom kontrolom gubim osecaj slobode kojom bih rado krenuo peske i stigao na obalu mora uzivao u suncu, a ovako da bih otisao na more moram prvo da istrazujem na kockastom internetu destinacije, da idem do raznih agencija, ambasada, pa na kraju do zeleznicke,bus ili avionske stanice, vozeci se cesto cetvrtastim busevima, trolama, sve to vreme gledajuci na 'sat..' , troseci energiju i vreme finansnsirjuci tudje drzave nasim parama, ali opet ako bih krenuo peske u neku avanturu, stigao bih mozda ziv, ali bih bio izlozen napadima raznih besnih pasa, vukova u sumama, automobila na autoputu, lokalnih bandi. A sta ako bih krenuo pravolinijski ka nekom juznom moru prateci sunce, isao bih pravo preko brda prelazio preko privatnih imanja, plivao preko reka... gurao ljude sa puta, ali ostao uporan tvrdoglav u ostvarenju svoje volje, i izgradio karakter bogocoveka.
http://gnosticwarrior.com/wp-content/uploads/2013/03/Astarl-body-1024x996.jpgNo, najverovatnije je da se vrti u krug. Takva su svedocanstva mnogih na zalasku zivota - isao sam svuda, nisam nigde stigao.
Neprirodno je stajati, na dve noge, pad, potonuce je prirodno stanje, stoga i lezanje, puzenje, poput zmija, svi imamo zmiju u sebi, pa kad lezimo osecamo neki mir spokoj, zmijski magnetizam, Spavanje opusta, nudi sansu, snove i izlaz, lezanje je 'default' stanje. Ljudi kad bi stalno lezali ne bi starili, spokoj i ljubav bi vladali, ne bi bilo medjusobnih sukoba, ratova, borbe za pravo prolaza, sudara sa fizickim i energetskim telima. Kada bi svi puzali, sve bi islo mirno, polako, kao u leglu zmija, trosak energije bi bio manji, hrana ne bi bila potrebna. Ali neka nerealna zelja za dominacijom i izdizanjem proizvela je uspravni sistem, koji se uklapa u 3d mrezu pravila.Hod je spečavanje pada, postavljanjem jedne pa druge noge ispred tela.
Fizicko telo nije odvojeno od duhovnog