hocu li narasti jos?

Ih. Ne znam koliko je relevantno to, buduci da je jedna od najplacenijih supermodela.
Odnosno, relevantno je, naravno, za tebe,
ali fakat je da kad bi ona prosla ulicom i nasmejala se ovima koji kazu da nije nesto, ne bi znali kako se zovu narednih nedelju dana, a devojke bi pocrkale od zavisti.
Mislim, evo, vec crkavaju :)

prevazidjimo te fore,ljubomore,malo je,znas:)
ali,kad bi vec neki top model prosao ulicom,i znas,ako bi vec morala da me uhvati zavist,recimo da imam ovakav izbor:
victoria-secret-super-model-with-no-belly-button-karolina-kurkova.jpg

I stvarno,em sto ima slabo definisan struk,em sto nema pupak:/,zapravo,dok bih stigla da zavidim njoj,vec bi crkla od povisenog krvnog tlaka.(ali sto rece,noge joj jesu dobre)
Vecinu zavisti bih ispucala na drugu desno,em sto je presavrseno gradjena,em sto je Orlandova zena:)

na kraju krajeva,mozda imamo razlicite poglede na lepotu.

Poslednja izmena:
Kraford , da.

Zove se Ducen Kros i dobro je proporcionalna. Sto se jasno i lepo vidi na svakom videu revija na kojima ona nosi ves. Na slicnim revijama mogu da se vide i sve druge devojke sa slike i njihova proporcionalnost.
Nije im za dzabe svima godisnja zarada nekoliko miliona pa do nekoliko desetina istih.

Ajte molim vas, a da vam se bilo koja od njih naguzi... :lol:
Msm moram malo da budem prost

Daj molim te, to kako nisu zgodne, cudno im proporcionalan struk i slicno , pricaju neki koji su kriticari samo u svojim praznim glavama i pod nikom na forumu.

Poslednja izmena:
Nisam bas upucena u te revije,ipak lepota supermodela nije nikad bila objekat mog divljenja.
Ali ono,ne vidim sto zavidis ovoj bez pupka kad si ti, barem na osnovu onih slika koje sam videla,bolje gradjena od nje.
opet,iz mog nekog ugla.

:lol:
E sve sve, al ovo nikad necu da ti oprostim. Ja kad se sa tobom zezam , ja se samo na konto ispala zezam, al nikad te nisam zezala za gradju :cry:
Nisam vodu da joj nosim. Zgodne su ove devojke, al odrasle su na brazilskim plazama, to im ide u korist.

Back