Хоћу да се женим!

• Začetnik teme Začetnik teme YHYK
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

YHYK

Aktivan član
Poruka
1.992
Тате ми.....

већ сам имо ову луду идеју...али никако да се осмелим да овде јавно кажем. Мислим, ко се нормалан жени преко форума?
А видео сам и други оће да се удају преко форума, те...
Али ми нешто пало, да се женим...те рекох, можда вреди пробати на форуму. Оно, шта имам да изгубим?

Кажу, време је да заснујем продицу, да имамо кућицу, да идемо заједно на годишњи одмор,...заједно у посете пријатељима, и тамо пијемо кафицу, пиво, распредамо трачеве...иако трачеви су испод мог нивоа, али, рачунам, због жене. Она би то волела, те њој за љубав.

Занима ме да ли је за брак потребна срећа или памет?
И где да је тражим? На Венери? Подалеко да стигнем тамо. Ово је право место. Зато, само О3БИЉНЕ понуде, молим.

Тему сам поставио овде, нисам на "Он тражи Њу", јер нисам толико очајан.
Молим вас, будите озбиљни и немој неко да ми запљуцне тему.
:)

Ево мош се самном удат, ја сам имућна, имам лепе сисе и добро педу и глатке ноге, витко тело, дуге косе, духовита сам и увек насмејана, волим да кувам, чистим кућу, перем усране ћеге, то ми је хоби, шта ћу јадна кад ме ништа друго не привлачи. Си заинтересован? :flert:

Ево мош се самном удат, ја сам имућна, имам лепе сисе и добро педу и глатке ноге, витко тело, дуге косе, духовита сам и увек насмејана, волим да кувам, чистим кућу, перем усране ћеге, то ми је хоби, шта ћу јадна кад ме ништа друго не привлачи. Си заинтересован? :flert:
***** ženu bez brkova :ljutko:

***** ženu bez brkova :ljutko:

Нешто као Лаза Крстић... хоћу рећи Кончита?
Па могу ја пустим и бркове, све за мужа, прилагођавам се њему и његовим прохтевима, ја сам ти као вода у поуци Брус Лија, кад ме сипаш у флашу ја постајем флаша, кад ме сипаш у чашу ја постајем чаша, е исто тако и са мужом. А и водени сам знак у хороскопу, сва сам водењава иначе.

Нешто као Лаза Крстић... хоћу рећи Кончита?
Па могу ја пустим и бркове, све за мужа, прилагођавам се њему и његовим прохтевима, ја сам ти као вода у поуци Брус Лија, кад ме сипаш у флашу ја постајем флаша, кад ме сипаш у чашу ја постајем чаша, е исто тако и са мужом. А и водени сам знак у хороскопу, сва сам водењава иначе.

Eh, sto nisam lancic mali
od srebra i zlata
svakog dana nosila bi
mene oko vrata:gace:

Тате ми.....

већ сам имо ову луду идеју...али никако да се осмелим да овде јавно кажем. Мислим, ко се нормалан жени преко форума?
А видео сам и други оће да се удају преко форума, те...
Али ми нешто пало, да се женим...те рекох, можда вреди пробати на форуму. Оно, шта имам да изгубим?

Кажу, време је да заснујем продицу, да имамо кућицу, да идемо заједно на годишњи одмор,...заједно у посете пријатељима, и тамо пијемо кафицу, пиво, распредамо трачеве...иако трачеви су испод мог нивоа, али, рачунам, због жене. Она би то волела, те њој за љубав.

Занима ме да ли је за брак потребна срећа или памет?
И где да је тражим? На Венери? Подалеко да стигнем тамо. Ово је право место. Зато, само О3БИЉНЕ понуде, молим.

Тему сам поставио овде, нисам на "Он тражи Њу", јер нисам толико очајан.
Молим вас, будите озбиљни и немој неко да ми запљуцне тему.
:)

Bratko ako misliš da ćeš "да имамо кућицу, да идемо заједно на годишњи одмор,...заједно у посете пријатељима, и тамо пијемо кафицу, пиво, распредамо трачеве..." ili ako ćeš da se ženiš zbog toga onda bolje zaboravi na brak.
Msilim da je za brak pre potrebna sreća nego pamet. Ko zna u trenutku kada se ženi šta će biti za recimo 10 godina.

Izvinite,u cemu je problem ?

Pa vi ste ti, muskarci, koji birate... zene su u podredjenom polozaju sto se tice ove stvari.

Vi ste ti koji "zaprosavate" ^^
Možda zato što ne ideš okolo i pitaš svaku oli da je ženiš, pa koja pristane...

@tema: sreća, pamet, ali pre svega trud. Ko i za bilo šta drugo. Tražiš gde ih ima, ako možeš probereš šta valja. Ako si prematorio (30+) batali, nije to za tebe.

Back