Hocu da se udam

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Mame mi..

Kazu..vreme mi je ..da osnujem, porodicu..da imam kucu..porodicni auto basticu..decu..psa..godisnji odmor u Grckoj..
da kuvam..perem...peglam.spremam zimnicu..imam sex svako vece...ono,samo on i niko vise...i jos sto sta ...

aj da vas cujem.

Zelim sa vama da porazgovaram o ovome...i to da li je moja odluka ispravna ..koliko je izvodljiva..moze li se ostvariti u braku...da li je brak potreban danas za srecu ili sreca za brak..i kolika je verovatnoca da cu bas super lika da nadjem..
i gde da ga nadjem..da li uopste da se udajem..aaa koliko pitanja a ja ne znam odgovore..

Temu sam postavila ovde na Ljisu..na ona trazi njega nisam jer nisam toliko ocajna i zato budite ozbiljni..kao nikada..u pitanju je biti ili ne biti..misim..stvarno..sta da radim?
Što se mene tiče ja ti predlažem da nadješ mene :roll: :lol: Nije da se hvalim ali veruj mi ja sam najbolji izbor za tebe i u tvom interesu je da to budem baš ja :roll: :lol: Ako mene pitaš, ako baš hoćeš, ako baš insistiraš mogu ti učinti uslugu :lol: Samo da znaš moja cena je visoka i ja nisam laka roba :roll: Mada priznajem da će ti sve uz mene lakše biti :lol: Naročito oko tih kućnih poslova, pošto ćeš ti ionako sve raditi :roll: Na meni će biti onaj teži deo posla kao što je da ti govorim šta treba da radiš i da po potrebi malo dremnem popodne i u toku noći :lol:

Što se mene tiče ja ti predlažem da nadješ mene :roll: :lol: Nije da se hvalim ali veruj mi ja sam najbolji izbor za tebe i u tvom interesu je da to budem baš ja :roll: :lol: Ako mene pitaš, ako baš hoćeš, ako baš insistiraš mogu ti učinti uslugu :lol: Samo da znaš moja cena je visoka i ja nisam laka roba :roll: Mada priznajem da će ti sve uz mene lakše biti :lol: Naročito oko tih kućnih poslova, pošto ćeš ti ionako sve raditi :roll: Na meni će biti onaj teži deo posla kao što je da ti govorim šta treba da radiš :lol:
aha..pa da me ujedaju pčele..neka hvala

@Nina
nIInaaaa..
16697160083216540406110512015232.jpg

šta sam ja tebi re'ko da uradiš.ti si neka neposlušna.šta.jesam rek'o da napišeš uslove kvalifikacije i sve za kandidata.je li.jesam rek'o.jesam tI rEk'o.šta je s' tobom.m?
dokle to tako.

Back