Hoces da se smuvamo na jedno vece svako vece? :)

gost 185738

Veoma poznat
Poruka
11.623
Kada sam upoznala svog decka, bila je to ljubav na prvi pogled. Ipak, kad sam ga upoznala, shvatila sam da je (kad su devojke u pitanju) los decko. On je sjajna osoba, fenomenalan ortak, but when it comes to girls, bio je u fazonu ons & bye.

Toliko sam se zaljubila (ali ne ponosim se time), da sam samo zelela jedan njegov poljubac, ljudi moji, nijednog decka ja toliko nisam gledala u usne!!! Bila sam tako smesna sebi, mucala sam, gubila se u razgovoru sa njim, ma, haos. Njemu je to bilo slatko i simpaticno, pa se i on zaljubio. Neuhvatljivom decku dogodila se prva ljubav.

Sada ja vas pitam: da li ste nekog tako "preobratili"?
Da li ste mislili da cete biti sa nekim samo to vece, a posle se iznenadili daljim tokom dogadjaja? I, sto je najvaznije, kako ste to uspeli da "zacarate" tog nekog?
Samo da kazem da ja, cak i da sam htela, ne bih mogla da se ponasam tako glupo i blesavo sve i da sam planirala, kao sto jesam. :)

xoxoxoxoxoxoxoxoxoxo

x is for the kisses :kiss:
o is for the hugs :zag:

Kada sam upoznala svog decka, bila je to ljubav na prvi pogled. Ipak, kad sam ga upoznala, shvatila sam da je (kad su devojke u pitanju) los decko. On je sjajna osoba, fenomenalan ortak, but when it comes to girls, bio je u fazonu ons & bye.

Toliko sam se zaljubila (ali ne ponosim se time), da sam samo zelela jedan njegov poljubac, ljudi moji, nijednog decka ja toliko nisam gledala u usne!!! Bila sam tako smesna sebi, mucala sam, gubila se u razgovoru sa njim, ma, haos. Njemu je to bilo slatko i simpaticno, pa se i on zaljubio. Neuhvatljivom decku dogodila se prva ljubav.

Da li ste mislili da cete biti sa nekim samo to vece, a posle se iznenadili daljim tokom dogadjaja? I, sto je najvaznije, kako ste to uspeli da "zacarate" tog nekog?
Samo da kazem da ja, cak i da sam htela, ne bih mogla da se ponasam tako glupo i blesavo sve i da sam planirala, kao sto jesam. :)

xoxoxoxoxoxoxoxoxoxo

Da. Slicna situacija...imao sam par devojaka, nisam ni stizao sa svima da se vidim. Medjutim, kad je naisla bivsa, to je stalo. I tako 5 godina i tako skorije raskinuli i tako sad nemam devojku i tako mi palo samopuzdanje kod istih i tako me strah da pridjem sad :mrgreen: a pre samo kad se setim, njih 10 nek budu, prilazim :mrgreen:

treba mi vreme :)

meni malo naslov nema veze sa uvodnim postom
285.gif

kkako bre kolego? znaci, u naslovu opisuje lika kod je preobratila...znaci, imao je skoro svako vece drugu davojku :mazi:

pa ja po naslovu skontala da je prica o ljudima koji furaju takve...hm.."veze"
a uvodni post pita jesmo li preobratili nekoga, pa ona navodi svoj primer

ja samo iznela misljenje...a vi kako ocete

tema: svaka veza menja malo coveka...nisam nikada promenila nekoga bas toliko....ali veze, pa i bilo koji medjuljutski odnosi uticu na ponasanje coveka...
saradnja, ustupci, kooperacija i sl....menjaju nas po malo

al ne nisam imala tako drastican slucaj

Poslednja izmena:
Neee... Nego kao fora mi se svaki dan smuvamo ponovo i tako non-stop :heart:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :)
oce ******, da 'prosti ova sofra
pa ja po naslovu skontala da je prica o ljudima koji furaju takve...hm.."veze"
a uvodni post pita jesmo li preobratili nekoga, pa ona navodi svoj primer

ja samo iznela misljenje...a vi kako ocete

tema: svaka veza menja malo coveka...nisam nikada promenila nekoga bas toliko....ali veze, pa i bilo koji medjuljutski odnosi uticu na ponasanje coveka...
sardnja, ustupci, kooperacija i sl....menjaju nas po malo

al ne nisam imala tako drastican slucaj

mozda je i bolje sto nisi imao priliku da menjas coveka, kolega...opet, ko zna da li je moguce promeniti takvog coveka (pricamo o muvatoru, sve redom muva), ili mu samo odloziti "radnju" na ubuduce, pa kad ti je najlepse s njim, njega pukne nostalgija za onim sto je pre radio i krene opet s tim :confused:

Sad, nadajmo se da je svako promenjen potpuno.

xoxoxoxoxoxoxoxoxoxo

Mislim da jesam.Da kazem,promenila ga na bolje..Pre mene se zabavljao sa dosta cura,ali ja sam bila neko,sa kim se zabavljao nekoliko godina...Mislim da sam bila krajnje razlicita od svih njegovih dosadasnjih cura,ali da sam i svojim ponasanjem odmah stavila do znanja da sam ok tip cure,ali da ne tolerisem svasta i da nisam tip cure koja voli neozbiljne veze ili pak takve momke...Nismo vise u ok odnosima,ali smatram da je svaka naredna ,nakon mene,dobila momka za primer..Jer,ipak je on,potpis moj...:) Vredelo je...:)Donekle se slazem i sa Lunom,sto kaze,da ako taj neko sustinski ne zeli da se menja ne mozes nista,jer svi smo mi vec formirane licnosti...:)

Poslednja izmena:

xoxoxoxoxoxoxoxoxoxo

Ah da san svake shiparice napraviti loseg decka dobrim :)
Slatka tema, no nemam sta puno dodati..mozda da si me pitala kad sam imala 18

xoxoxoxoxoxoxoxoxoxo

To ti je normalno, svaka cura kad je zaljubljena ona je malo zbunjena, ako nije zbunjena onda nije ni zaljubljena.

Nisi ga ti zacarala, nego se i on zaljubio u tebe, mozda samo na jednu noc, ali se zaljubio.

Ja ne mogu biti za curom koja me ne ocara i zacara, bar malo.

Mislim da jesam.Da kazem,promenila ga na bolje..Pre mene se zabavljao sa dosta cura,ali ja sam bila neko,sa kim se zabavljao nekoliko godina...Mislim da sam bila krajnje razlicita od svih njegovih dosadasnjih cura,ali da sam i svojim ponasanjem odmah stavila do znanja da sam ok tip cure,ali da ne tolerisem svasta i da nisam tip cure koja voli neozbiljne veze ili pak takve momke...Nismo vise u ok odnosima,ali smatram da je svaka naredna ,nakon mene,dobila momka za primer..Jer,ipak je on,potpis moj...:) Vredelo je...:)Donekle se slazem i sa Lunom,sto kaze,da ako taj neko sustinski ne zeli da se menja ne mozes nista,jer svi smo mi vec formirane licnosti...:)
Slažem se sa obje i ...svakako da je nemoguće mijenjati već formiranu ličnost(a sa onom koja nije formirana ne znam šta bih radila),ali dodala bih da ne moramo i ne možemo insistirati da se neko mijenja zbog nas,naše ili njegove ljubavi..
Ako taj neko istinski želi da promijeni ono što nam smeta,on će to učiniti sam.Suština ovakvih odnosa nije u mijenjanju već u prilagođavanju.
A ljubav je najveća i jedina snaga koja može da pokrene čovjeka da se prilagodi,koriguje..kad on napravi par koraka prema meni,napraviću i ja(neću ih brojati),ali ako samo ja činim male prilagodbe njemu a on kao kila soli stoji na istom mjestu..bez namjere da se pomjeri,tu onda nema ničeg.

Menjanje partnera brže od prljavih sokni je odraz nezrelosti.....E sad, pojedini primerci u jednom momentu odrastu, pomisle "ma šta se ja mlatim sa ovim usputnim cicama" i skrase se kraj jedne devojke.....
Ne bih da kvarim iluziju svima vama koje mislite da ste "ukrotile vetar" zato što ste bolje, lepše, vrednije od onih bivših "prolaznih"...Niste....I među njima je sigurno bilo sjajnih devojaka koje su možda i bile zaljubljene u njega ali je on u tom trenutku bio nespreman za ljubav. Možda je u neku i počeo da se zaljubljuje ali se uplašio i pobegao....E sad, vi ste se (kao što to u životu biva) našle na pravom mestu u pravo vreme. Njemu je došlo da se skrasi, naišla je neka koja se uklapa u njegovu viziju "dobre devojke za vezu/brak" i on je ostao sa njom......A to kako ste vi čarobnice, veštice, fatalne žene koje ste od Vuka napravile jagnje....ma kako da ne.....I Crvenkapa je bila dobra žeMska pa Vuk umalo da je...njam, njam....:lol:

Back