Hoćemo uniju E6+1, ne EU, ne Balkan!

A sto ti imas potrebu da budes pripadnik nekog takvog naroda? Zasto imas potrebu da se krijes iza nekog kolektivnog identiteta?

Odlicno pitanje jer se tice ideje individualizma. Odgovot je etika, moralna obaveza. Individua je nemocna osim u Rambo filmovima da ispravi nepravde kad copor upadne nekom u kucu da krade i zlostavlja. Nemoralno je stajat po strani i reci sta me briga, ja sam individua. Iskljuciv individualizam je nemoralan.

U cemu je poenta rasta tvog dopamina kada slusas Deretica?

Kakav Deretic? Imas i primarnim izvorima crno na bijelo.

U novijoj istoriji Srbije prvi kralj je bio potomak trgovca i hajduka, potom je te pobio potomak buntovnog svinjogojca i zaseo na prestolje. Njega je izborom naroda smenio jedan bravar i doživotno despotski vladao.
Pa zašto bi se meni, ovakvom kakav god da sam, uskratilo pravo da istaknem želju sedeti na najvišoj funkciji u državi.

Ti nemas pravo da budes predsjednik jer drzava nije tvoja, Isto ko sto nemas pravo da budes predsjednik Volksvagena. Nije to tvoje. Moras se zaposlit u Volksvagenu pa ako napredujes mozda ces postati predsjednik. Tako isto i u instituciji drzave, moras se zaposlit u vojsci pa ako napredujes mozda te izaberu za Kralja,
Ali ne postoji to pravo da ti budes predsjednik drzave, nije to tvoje.

Orban je pre neki dan izjavio da se zalaze za uniju E6, Evropa 6 zemalja, koje bi činile evropske zemlje koje još nisu moralno razvaljene: Madjarska, Srbija, Ceska, Slovacka, Poljska i Rumunija, s tim sto bih ja tu dodao i Austriju.

Srbiji nije mesto na Balkanu sa kojekakvim šovinističkim Crnogorcima, Albancima, sa Bošnjacima. Srpsko društvo treba da budu prave, "punoletne" nacije srednje Evrope gde i sami pripadamo (Vojvodina je u centralnoj Evropi, pa je i Srbija u centralnoj Evropi).
Ja cu ovo sebicno da prokomentarisem, Cehinje nisu lose, madjarice nisam imao nekih iskustava, nisu mi nesto estetski prijatne kao cehinje, Rumunke su bliske, prijatnog izgleda dok su mlade, tako mi kazu Vrscani, oni su tu merodavni...Slovakinja imamo puno jako su vezani sa Slovackom, Poljska nam nije bliska od ove sestorke, cak nam je Austrija bliza od Poljske i mentalno i emotivno...
Ali ima jos jedna prednost, mnogo mi je ugodnija ova sestorka, od sestorke koju nudi VU...
Albanija, Makedonija, Kosovo, Crna gora, BIH, CRO....
BIH i ovako i onako ce ostati blisko kako god okrenes sa Srbijom, tu ne moze nista da razdvoji to....i ne samo srbi....
Ne ljubav blisko, nece srbina iz Srbije voleti ni musliman ni hrvat iz BIH....ali su povezane drzave poprilicno...

Лобање и ножеви, дај одрасти.
rainbow_flag_breeze.jpg

Jesi sada zadovoljan?

Ti nemas pravo da budes predsjednik jer drzava nije tvoja, Isto ko sto nemas pravo da budes predsjednik Volksvagena. Nije to tvoje. Moras se zaposlit u Volksvagenu pa ako napredujes mozda ces postati predsjednik. Tako isto i u instituciji drzave, moras se zaposlit u vojsci pa ako napredujes mozda te izaberu za Kralja,
Ali ne postoji to pravo da ti budes predsjednik drzave, nije to tvoje.
Imam ustavno pravo da se kandidujem i budem u izboru za predsednika ako ispunim uvete. Dali ću uspeti je drugi par opanaka.
Kralj se postaje jer se uspije smuvati one koji će te podržati u tom zahtevu, posle to ide po automatizmu za naslednike, bili oni sposobni ili ne. Krvna linija odlučuje.

Imam ustavno pravo da se kandidujem i budem u izboru za predsednika ako ispunim uvete.

To je banditski ustav. O tome se radi, to je kriminal. Kako ti uopste pada na pamet da ti budes predsjednik sa ulice? Nemoj bit ludak. Nije to tvoje. Ti treba da radis za vojsku decenijama da bi i pomislio kako si ti spreman za tako nesto.

Po ovom banditskom ustavu Beli Preletacevic moze postati predsjednik, i voditi vojsku. Naravno, to je budalastina i kriminal demokratije. Ali problem je veci. Vojska Srbije je banditska vojska. Vlasnik drzave je kriminalac. Vojna lica u Srbiji su kriminalci.

Poslednja izmena:
Odlicno pitanje jer se tice ideje individualizma. Odgovot je etika, moralna obaveza. Individua je nemocna osim u Rambo filmovima da ispravi nepravde kad copor upadne nekom u kucu da krade i zlostavlja. Nemoralno je stajat po strani i reci sta me briga, ja sam individua. Iskljuciv individualizam je nemoralan.

Kakav Deretic? Imas i primarnim izvorima crno na bijelo.
Daj mi jedan primarni izvor ako ti nije tesko. Samo jedan.
Ne treba biti izolovana jedinka, a ne treba jedinku u potpunosti utopiti u kolektiv. No ne vidim zasto bi kolektiv imao potrebu da bazira svoju istoriju na lazima. Razumem Hrvate, Albance, Muslimane iz Bosne, Crnogorce, Makedonce, nacije koje nemaju istoriju. Ali zasto unizavati srpsku veliku istoriju ovakvim razvodnjavanjem?

To je banditski ustav. O tome se radi, to je kriminal. Kako ti uopste pada na pamet da ti budes predsjednik sa ulice? Nemoj bit ludak. Nije to tvoje. Ti treba da radis za vojsku decenijama da bi i pomislio kako si ti spreman za tako nesto.

Po ovom banditskom ustavu Beli Preletacevic moze postati predsjednik, i voditi vojsku. Naravno, to je budalastina i kriminal demokratije. Ali problem je veci. Vojska Srbije je banditska vojska. Vlasnik drzave je kriminalac. Vojna lica u Srbiji su kriminalci.
Vučić i Vulin su godinama bili partijski vojnici (partizani) da bi danas imali pravo da vode državu i vojsku.
Ako si srpski državljanin i ti možeš biti biran za predsednika Srbije. Nemoj biti tako neambiciozan da to pravo predajes nekom kretenu koji ni srpski ne zna.

Nemoj biti tako neambiciozan da to pravo predajes nekom kretenu koji ni srpski ne zna.

Ne predajem ja pravo. Ja pravo na drzavu nemam, pa ga nemogu ni predat. A nemas ga ni ti.
Tvoje ambicije su tvoje, ali ti ne mozes krasti tudje stvari. Takve ambicije su kriminal.
A taj "kreten" nije kreten, nego je dobar covjek, a uz to je potomak Njegosa i Karadjordja.

Vrlo pausalna i za tebe neobicna izjava. Ti nisi na tom nivou.

Austrija je imperijalna nacija. Vekovima je dominirala centralnom Evropom. Stvorila je velicanstvene istorijske licnosti. Austrija je kultura najvisihkvaliteta sposobna da izrodi i Mocarta i Hitlera. Austrija je nacija za respekt na koju se treba ugledati ali joj se nikako ne treba potciniti. Austrija je ekonomski prenapredna za neke navedene saveze.

Pa da, baš zato !

I Ugarska je to bila pre Austrjskog carstva, a pre pada Ugarske i njenog pada od Turaka, bila je to Srbija.

Austrija ne pripada toj grupi koja se pominje ...

Back