Hoćemo li zakazati sledeći smak sveta?

• Začetnik teme Začetnik teme Ribar
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Neptun u Ribe ulazi za deset godina 8.6.2023

ne lazi narod neptun je vec u ribama na prvom stepenu. znamo i ti i ja da lazes, ili lazu efemeride. al' ne brini niko ti ne krade posao profi astrologa. :lol:

evo ti efemeride za januar 2013 u prilogu.

efemeridec.jpg

Prilozi

• efemeride.jpg
    efemeride.jpg
    63,3 KB · Pregleda: 1
Poslednja izmena:
ne lazi narod neptun je vec u ribama na prvom stepenu. znamo i ti i ja da lazes, ili lazu efemeride. al' ne brini niko ti ne krade posao profi astrologa. :lol:

evo ti efemeride za januar 2013 u prilogu.

Pogledajte prilog 268152

Napisao sam da sledeci put ulazi 2026. Neptun je vec u znaku Riba i ne moze uci posto je vec u njima. Ubuduce razmisli o onome sto se pise pre nego istrcis pred rudu. Velika si budala ukoliko se primas na ovakve price i na iste trosis vreme misleci da veliki trigon moze dovesti do smaka sveta. Ko przi ljude i ko laze jasno je. Za posao koji pominjes ne brinem, takvu klijentelu i nemam koja jos zivi od roditelja i njihovog dzeparca.

Lotos konstelacija ove godine desava se sredinom Juna.

Napisao sam da sledeci put ulazi 2026. Neptun je vec u znaku Riba i ne moze uci posto je vec u njima. Ubuduce razmisli o onome sto se pise pre nego istrcis pred rudu.

slabo ti nesto ovo ide. :lol:
nauci da sklapas recenice, pa tek onda pristupi konverzaciji.

Neptun u Ribe ulazi za deset godina 8.6.2023

Velika si budala ukoliko se primas na ovakve price i na iste trosis vreme misleci da veliki trigon moze dovesti do smaka sveta.

jel ima da je iko shvatio ovu temu ozbiljno, sem tebe?

Ko przi ljude i ko laze jasno je.

jasno je da si to ti. i to u pokusaju. :roll:

Za posao koji pominjes ne brinem, takvu klijentelu i nemam koja jos zivi od roditelja i njihovog dzeparca.

ovakve kao ja neces ni imati kao klijentelu samo zato sto ovakvi kao ja se iskljucivo sprdaju sa astrologijom i takvima kao ti.

Lotos konstelacija ove godine desava se sredinom Juna.

pazi da ti se ne usine vrat.

Odlično! Biće to provod i po! Zamisli: em odmor, em kraj sveta! Kud' ćeš bolje i lepše!
Posle odmora obavezno da napišeš ove kako si se provela! :D

A mogu i da idem preko limita na karticama. :lol:

Znam, i ja. :( Onda bolje da ništa ne uplaćijemo, da ne bacamo pare džabe. :( :rida:

Najbolje da idemo u sopstvenoj režiji i ništa ne uplaćujemo unapred :)

izmedju njemachke i francuske ima dobro ochuvan bunker (skora bila emisija) misim nema chega nema u tom bunkeru, odrzhava se valjda za zlu netrebalo i chova kazhe da je bilo dosta telefonskih pripitkivanja da li ima josh mesta i da li se mozhe rezervisati josh slobodnih mjesta.........u neka doba mu rekli da je to zbog smaka svijeta jer je majima dosadilo da tucaju dalje po kamenju i u neka doba prestali sa timE

mene vishe fascinira da zaista ima budala koji zhele da prezhive smak sveta

dakle zhele da zhive na povrshini gde nema vishe zhivota gde nema biljki gde nema zhivotinja i gde je sve sravnito sa zemljom gde nema dana gde nema notji itd.

te osobe su zrele za terapiju

izmedju njemachke i francuske ima dobro ochuvan bunker (skora bila emisija) misim nema chega nema u tom bunkeru, odrzhava se valjda za zlu netrebalo i chova kazhe da je bilo dosta telefonskih pripitkivanja da li ima josh mesta i da li se mozhe rezervisati josh slobodnih mjesta.........u neka doba mu rekli da je to zbog smaka svijeta jer je majima dosadilo da tucaju dalje po kamenju i u neka doba prestali sa timE

mene vishe fascinira da zaista ima budala koji zhele da prezhive smak sveta

dakle zhele da zhive na povrshini gde nema vishe zhivota gde nema biljki gde nema zhivotinja i gde je sve sravnito sa zemljom gde nema dana gde nema notji itd.

te osobe su zrele za terapiju

Te osobe imaju osnovni ljudski instikt za prezivljavanje :roll:
Problem je sto svi zamisljaju smak sveta takav da ce ostaviti sanse za prezivljavanje .... sta ako neso vece udari zemlju i od nje ostanu samo dugmici :lol:

Neeeee!!! Uzmite obe neki skup aranžman na otplatu. Posle smaka sveta nećete morati da ga otplatite! :hahaha:

Imamo dva datuma: 18. juli 2013. i 21. juli 2013. Pošto su previše blizu moramo da se opredelimo za jedan od njih! :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
Molim da se svako izjasni, pa koji datum bude "pobedio" proglasićemo za novi kraj sveta. :rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:

Ne pravim pitanje oko datuma ako ćemo na neko kolektivno besplatno putovanje. Ja predlažem Novi Zeland.

Prva! :ogledalo:

Bi zakazan smak sveta.
Neki su se dobro zabavljali a neki su i lepo zaradili! (Istina ove druge ne poznajem lično.)
Hoćemo li da zakažemo sledeći smak sveta?
Dajte da nam vreme ne prolazi uzalud, da zakažemo bar jedan do leta!
Molim bez teoretisanja - samo predložite konkretan datum i obrazložite zašto baš tog dana! :hahaha:

je l nemaš ti pametnija posla

Back