Hoćemo li zakazati sledeći smak sveta?

• Začetnik teme Začetnik teme Ribar
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Ribar

Poznat
Poruka
9.164
Bi zakazan smak sveta.
Neki su se dobro zabavljali a neki su i lepo zaradili! (Istina ove druge ne poznajem lično.)
Hoćemo li da zakažemo sledeći smak sveta?
Dajte da nam vreme ne prolazi uzalud, da zakažemo bar jedan do leta!
Molim bez teoretisanja - samo predložite konkretan datum i obrazložite zašto baš tog dana! :hahaha:

Aj kad si već toliko zapeo za taj datum... 21. jula 2013. će nas roknuti Nibiru, kako bar piše na jednom od linkova koje sam postavila. :D Zadovoljan sada? :D
Tooooo!!! Tačan datum! I što je najvažnije dovoljno je blizu! Dakle čekamo taj novi smak! :hahaha:

2039. ce valjda apofis proleteti pored nas ... to je istina , sad malo iskrivite istinu i recimo da zbog jupiterove gravitacije apofis ce skrenuti 1mm sa svoje putanje i udariti u zemlju !
Za prorocanstva nemam neku mastu ....
Ne odgovara mi, suviše je daleko! Ja sam u godinama kada ne mogu toliko da čekam! :hahaha:

Ne bih da plasim ali Nostradamus je prorekao da ce se smak sveta desiti kad Jupiter bude u Raku, Saturn u Skorpiji a Neptun u Ribama i kad oni budu cinili veliki trigon .A to je ove godine, ne znam tacno kog datuma.
Pošto se ne razumem u sve te znakove - čak i nemam horoskopski znak - molim te saznaj tačan datum pa ga objavi ovde. Jedan smak već imamo, dobro će doći još jedan. :hahaha:

sha ye poenta biti veci imbecil od prethodnih imbecila??
Zaključi sama! :D

Poslednja izmena:
prema efemeridama to je 18 juli, malo posle ponoci po grinickom vremenu. tada prave egzaktan trigon.:zper:
Znači 19. jula? Da objavimo? :hahaha:

Zašto ova tema na ovom forumu, i dokle više o smaku sveta .....kada bude biće.
Pročitaj pažljivo uvodni post - biće ti jasno. :dash:

Zato im treba neki datum da opet budu dobri. :lol:
Da, iako nisam ni zapazio da su pre 21. 12. bili bili dobri. :hahaha:

Ja bih rekao da će ipak nečeg biti...:(:rumenko::eek:
Nečega će zaista biti! Eto imamo četiri godišnja doba, plimu i oseku, vetrove - znači uvek ima nečega! :hahaha:

Ko prezivi, da zna da nece biti rodjendanske torte kod mene. :zloca:
Naravno! Torta može biti samo smakovska! :hahaha:
Uostalom, 21. 12. je moj rođendan ali sam sa društvom slavio smak sveta! Znači bila je smakovska zakuska! :hahaha:

Poslednja izmena:

Back