Hoćemo li da proteramo i grčkog ambasadora?

Nije mi jasno zasto smo proterivali i ovu jadnu Anku Vojvodic za Podgoricu...izgleda da smo malo siljili onu stvar na nekome ko je jos jadniji od nas,a i brate mnogo lepo zveci za "javno mnenje"...u stili,j...smo majku Crnogorcima.:thumbdown::thumbdown::thumbdown:

Naravno ,da je to cista glupost,kao sto je glupost udaranje u bubnjeve i talmabase o nekoj pobedi Srbije u UN....sta to sada znaci,da ce svi koji su priznali Kosovo to priznanje i povuci....tja....sve je to smesno,ali opet lepo zveci i zvuci za "sirotinju raju" ,pogotovu kada mu sve to zamotas u lep papir za pakovanje.:dash::dash::whistling::whistling:

A mi smo se mnogo potresli što ste proćerali Anku, ja nijesam mogao da spavam neđelju dana poslije toga :sad2:

Druže, čast izuzecima, ali vaša ekonomija trenutno počiva na dve grane. Prva je prodaja nekretnina, a druga je trošenje para u kockarnicama. Ispravi me ako grešim, ali mislim da neće dugo da vam opstane taj standard. Pogotovo što ste navikli da budete turistička država onako kako ste navikli, a to će vam se o glavu obiti... Ja želim crnogorcima sve najbolja, ali bato, ne dopada mi se nikako što učinješte od onakog naroda...

@Tema

Pa to je izvesno, bez obzira na sve. Sad svi u Espanu na more :rotf:

Nekretnine prodaju privatni vlasnici, a ne drzava, prema tome, ta prodaja nikako ne moze uticati na sandard cijekopnog stanovnista, a sto te pare neko iskoristi, a neko prokocka, to je opet stvar individualnosti.

Kakva tuga.

A tek shto pochesmo najavljivati bratsku Grchku kao odredishte za letovanje svakog poshtenog Srbina nakon izdaje Crnogoraca.

I shta cemo sad? Pravac Sankt Petersburg i Finski zaliv?

čitam sve komentare i sve si mislim neću ni na jedan da odgovorim

al na ovaj nisam mogao itdržati iz prostog razloga pošto su me svojevremeno na pdf Turizam sch codemaker Strela i još neki napadali kako su Srbima prava braća Grci kojima bi trebali Srbi da nose pare na letovanje a ne da idu u Hrvatsku...:dash:

prosto me zanima šta će neko od te "elite" da mi sad riča o toj prelepoj Bratskoj Grčiji:dash:

i jesu li već sada uplatili aranžmane za sledeće leto tamo il će sačekati da vide kako će i ova tevenovela sa sveCkom krizom da prođe?:mrgreen::dash:

čitam sve komentare i sve si mislim neću ni na jedan da odgovorim

al na ovaj nisam mogao itdržati iz prostog razloga pošto su me svojevremeno na pdf Turizam sch codemaker Strela i još neki napadali kako su Srbima prava braća Grci kojima bi trebali Srbi da nose pare na letovanje a ne da idu u Hrvatsku...:dash:

prosto me zanima šta će neko od te "elite" da mi sad riča o toj prelepoj Bratskoj Grčiji:dash:

i jesu li već sada uplatili aranžmane za sledeće leto tamo il će sačekati da vide kako će i ova tevenovela sa sveCkom krizom da prođe?:mrgreen::dash:

Sve je pod kontrolom, demantovali su vest.
:mrgreen:

Back