Baby Yoda
Contributor
- Poruka
- 21.753
У каквој је ово релацији са судбином јутјуба? Овде видим јутјубера који прича зашто негде има више прегледа.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
У каквој је ово релацији са судбином јутјуба? Овде видим јутјубера који прича зашто негде има више прегледа.
Али овај конкретан видео не говори о томе директно.To i jeste poenta. Zbog ovoga što nam YouTube radi lako može da doživi sudbinu My Space.
Али овај конкретан видео не говори о томе директно.
Ifree mreza, bar koliko ja znam nepostoji nijedna partnerska mreza za yt kao sto je bila ifree dnevno, dnevno su isplacavali na minimalnih 5 dolara, danas sve mreze mesecno i to jedino ako imas vise od 100 euraKo je napustio yt?
Ne znam sto se bunis, youyube je Google'ova svojina, može da radi šta hoće sa njom. Move elsewhere or not? Ipak se tu prikuplja još štošta?
Može ako hoće da doživi sudbiju My Spacea. Meni se čini kao da ga namerno uništavaju.Ne znam sto se bunis, youyube je Google'ova svojina, može da radi šta hoće sa njom. Move elsewhere or not? Ipak se tu prikuplja još štošta?
Što se ti brineš za njih? Tebi ni iz džepa ni u džepMože ako hoće da doživi sudbiju My Spacea. Meni se čini kao da ga namerno uništavaju.
YouTube mi je jedno vreme bio posao i donosio mi je lepe pare. Men jei lično žao što se to sve dešava sa jutjubom.Što se ti brineš za njih? Tebi ni iz džepa ni u džep![]()
Koju svotu novca je to youtube tebi donosio?YouTube mi je jedno vreme bio posao i donosio mi je lepe pare. Men jei lično žao što se to sve dešava sa jutjubom.
Dva puta sam zaradio po 75 evra. Zaradio bih i više da nisam morao da ugasim svoje YouTube kanale zbog njihovih pravila.Koju svotu novca je to youtube tebi donosio?
Da znaš dai nisu. Sada još moraš i da platiš 25% poreza i ne ostane ti mnogo.Nisu to neke pare, toliko sam i ja zaradio iz šale. Mrzelo me da nastavim sa radom.
Oj, državo, šta učini sa nama siromašnima.Da znaš dai nisu. Sada još moraš i da platiš 25% poreza i ne ostane ti mnogo.