Хоће ли Вучић ићи у Москву на обележавање Дана победе над фашизмом 9. маја?

Да ли Вучић иде у Москву на Дан победе?

• Да

glasova: 13 31,7%
  • Не

glasova: 21 51,2%
  • Не знам

glasova: 7 17,1%

• Ukupno glasova
    41

Alter_Ego_

Stara legenda
Poruka
88.589
Ја мислим да ће морати да оде.

Сатеран је у кут, са свију страна, али у Москву мора из пуно разлога.

Има и пуно разлога да не оде (а у вези сатирања у кут), али кад сабере све плусеве и минусе, и своју позицију, он у Москву мора да оде, макар четвороношке.

Sigurno se ohrabrio kad je video rezultate u Rumuniji, pa ce mozda otici.

U svakom slucaju problem je slab sastav gostiju, osim Brazila i Slovacke nema nekih zemalja van ZND koje nisu "ozloglasene". U ovom trenutku nam ne treba da i Srbiju dodaju na taj spisak.

U svakom slucaju problem je slab sastav gostiju, osim Brazila i Slovacke nema nekih zemalja van ZND koje nisu "ozloglasene". U ovom trenutku nam ne treba da i Srbiju dodaju na taj spisak.

Њему је сад најбитнија унутрашња политика, а ту мора да буде на обележавању Дана победе.

Њему је сад најбитнија унутрашња политика, а ту мора да буде на обележавању Дана победе.
Unutrasnja je posledica spoljasnje, da nije delovano spolja ne bi ni doslo do obojene revolucije.

Уколико га посети енглески амбасадор,данас-сутра..
Лет за Москву ће буде одложен до даљњег :D
Englezi ne bi mogli da vrse pritisak da nemaju studentske marionete koje im pomazu u tome.

Уколико га посети енглески амбасадор,данас-сутра..
Лет за Москву ће буде одложен до даљњег :D
Обећао је народу сусрет са Трампом, Путином и Си Ђипингом.

Код Трампа је извисио, ако се не сретне са Путином, Си Ђипинг му неће послати ни седамнаестог помоћника, а не он да се гледа са Вучићем.

Како ће народу да објасни да је обећавао Трампа, Путина и Си Ђипинга а на крају није видео ни Славишу Кокезу?

Брисел му стеже јајца, а Брисел је посебно осетљив на путовање у Москву. Ипак, народ од њега очекује одлазак у Москву.

А Путин се спрда са њим и имам утисак да га чека да га подјебава. вучић, буквално, иде на трпање у Москву.

Горе високо, доле тврдо.

Ма није могуће???? :per:

Па зар до јуче није било да ништа не може да спречи нашег Председника да у Москву оде, на заслужено нам место поводом 80 година Победе!

Обећао је народу сусрет са Трампом, Путином и Си Ђипингом.

Код Трампа је извисио, ако се не сретне са Путином, Си Ђипинг му неће послати ни седамнаестог помоћника, а не он да се гледа са Вучићем.

Како ће народу да објасни да је обећавао Трампа, Путина и Си Ђипинга а на крају није видео ни Славишу Кокезу?

Брисел му стеже јајца, а Брисел је посебно осетљив на путовање у Москву. Ипак, народ од њега очекује одлазак у Москву.

А Путин се спрда са њим и имам утисак да га чека да га подјебава. вучић, буквално, иде на трпање у Москву.

Горе високо, доле тврдо.
Фора са Трампом је била да се у Мајамију одржавала нека добротворна Конфенција републиканске Странке.
По амер.Законима не сме НИЈЕДАН страни Држављанин томе да присуствује јер би тамо био Сукоб-Интереса и могли би Трампа и да опозову за места Предс.
А будала то није знао :lol:..
него изгледа отишао да себи купи Углед и поштовање за 5,6 Милиона

Porfirije je isao da da za Vucica opravdanje Putinu, ali im je Putin rekao- 'Ne folirajte se, nego da dodje'. :cepanje:

Moze da posalje Macuta da prodaje semenke na hokejaskim utakmicama Spartaka, nego mislim da se hokejaska sezona zavrsila.

Tako da, bas su mu muda u procepu, jao and kuku :rida::rida::rida:

Back