zadovoljni kupac Iskusan Poruka 5.643 26.01.2009. u 16:45 - Хоће ли Тадић искористити прилику и поправити билатералне односе Србије и Хрватске? #26 Победоносцев: Boris i Nives. Cak se i foneticki nekako slaze. Za uzvrat, Mesicu nudimo Nadu Topcagic. Sah. Kliknite za proširenje... u je sto si darezljiv
Победоносцев: Boris i Nives. Cak se i foneticki nekako slaze. Za uzvrat, Mesicu nudimo Nadu Topcagic. Sah. Kliknite za proširenje... u je sto si darezljiv
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Elita Banovan Poruka 15.711 26.01.2009. u 16:47 - Хоће ли Тадић искористити прилику и поправити билатералне односе Србије и Хрватске? #27 Selket hetyt: pa ti nisi nikog citirao....a post je posle mog, samo tako lupetaras, zbunjujete me vi geniji. Kliknite za proširenje... Pa ne mora da znaci da je tebi upucen..........dobro ali posto si se prepoznala,da ne kvarimo idilu lupetaram?hm.....prvi put ovo cujem
Selket hetyt: pa ti nisi nikog citirao....a post je posle mog, samo tako lupetaras, zbunjujete me vi geniji. Kliknite za proširenje... Pa ne mora da znaci da je tebi upucen..........dobro ali posto si se prepoznala,da ne kvarimo idilu lupetaram?hm.....prvi put ovo cujem
Победоносцев Stara legenda Poruka 85.584 26.01.2009. u 16:50 - Хоће ли Тадић искористити прилику и поправити билатералне односе Србије и Хрватске? #28 zadovoljni kupac: u je sto si darezljiv Kliknite za proširenje... Pa dobro, Nada nije Nives - al' ni Mesic nije Boris, a ni u zoo vrt ne sme da ide da ga neupuceni strazari ne bace u majmunski zabran. I to treba imati u vidu.
zadovoljni kupac: u je sto si darezljiv Kliknite za proširenje... Pa dobro, Nada nije Nives - al' ni Mesic nije Boris, a ni u zoo vrt ne sme da ide da ga neupuceni strazari ne bace u majmunski zabran. I to treba imati u vidu.
zadovoljni kupac Iskusan Poruka 5.643 26.01.2009. u 16:52 - Хоће ли Тадић искористити прилику и поправити билатералне односе Србије и Хрватске? #29 Победоносцев: Pa dobro, Nada nije Nives - al' ni Mesic nije Boris, a ni u zoo vrt ne sme da ide da ga neupuceni strazari ne bace u majmunski zabran. I to treba imati u vidu. Kliknite za proširenje... ahahaaha a ja hteo da napisem : "nisu ni njemu usta cupava"
Победоносцев: Pa dobro, Nada nije Nives - al' ni Mesic nije Boris, a ni u zoo vrt ne sme da ide da ga neupuceni strazari ne bace u majmunski zabran. I to treba imati u vidu. Kliknite za proširenje... ahahaaha a ja hteo da napisem : "nisu ni njemu usta cupava"
Победоносцев Stara legenda Poruka 85.584 26.01.2009. u 17:10 - Хоће ли Тадић искористити прилику и поправити билатералне односе Србије и Хрватске? #30 Ako ne uzme Nadu, jasno je da je protiv bratstva-jedinstva.