fosilvaso
Buduća legenda
- Poruka
- 39.135
Kada to?За нас је најбоље да Русија сарађује са Западом, јер смо увек лоше пролазили када је Москва њима терала инат преко наших леђа.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kada to?За нас је најбоље да Русија сарађује са Западом, јер смо увек лоше пролазили када је Москва њима терала инат преко наших леђа.
Aha... kao što je jasno da je SFRJ bila Srbi/Srbija!Ne govorim o SSSR, a i ako govorimo jasno je da su to opet Rusi, kao sto se sasvim pravilno i Britanska Imperija izjednacava sa Englezima.
Nasa povezanost sa Rusima je vise plod naseg sentimenta iz oslobodilackog 19 veka kad smo mi isli logikom da ako Muslimane brani Stambol, a Hrvate Bec nas treba da brani Petrograd.
U praxi, Rusija je na Balkanu gledala samo svoj interes, a Srbe je kao ratoboran narod koristila kako im je kad trebalo.
A šta se očekuje od Putina!? Da on OSLOBAĐA MAZOHISTIČKE 'bosanske' Srbe koji ni ku*cem ne mrdaju da se oslobode te lakrdije od BiH 'države'?Ауторска
Merkelova će od Putina tražiti podršku za Šmita
Foto: Arhiva | Merkelova će od Putina tražiti podršku za Šmita![]()
"Deutsche Welle", njemački servis za пропаганду koji se finansira iz budžeta Ministarstva spoljnih poslova Njemačke, objavio je zanimljivu analizu u kojoj ističe da će Merkelova u Moskvi, u koju dolazi sutra, tražiti ili podršku Putina za Šmitov mandat ili makar da mu ne smeta u njegovom poslu.
"Moskvi je potreban Berlin, koji je ostao među najpouzdanijim, ako ne i jedini, partner unutar Rusiji veoma važne EU. Vladimir Putin mora da bude zahvalan Angeli Merkel zbog uzdržanosti Berlina kada su u pitanju nove sankcije Brisela Kremlju. A tu je naravno i njemački diplomatski uspjeh: spasavanje gasovoda Sjeverni tok II, što je Berlin uspio da progura, uprkos ogromnom otporu zemalja poput Poljske, s kojom Njemačka takođe ima osjetljive odnose", navodi DW.
"DW" su od naših izvora indirektno saznale da će Njemačka od Rusije tražiti pomoć da se umiri nezadovoljstvo u BiH izazvano odlukom Valentina Incka, bivšeg visokog predstavnika, da nametne odredbe o kažnjavanju negiranja genocida u Krivičnom zakonu BiH.
Pre ce biti obrnuto da smo mi terali inat preko ruski ledja,zeleci da se inatimo zapadu nadajuci se da ce Rusija na svoju stetu da stane iza nas i da ce rokne nuklearku ako zapad dirne Srbiju,mislim koji umovi tako razmisljaju....За нас је најбоље да Русија сарађује са Западом, јер смо увек лоше пролазили када је Москва њима терала инат преко наших леђа.
Kada to?
Pa otkud uopšte ideja da je Zapad naš neprijateljPre ce biti obrnuto da smo mi terali inat preko ruski ledja,zeleci da se inatimo zapadu nadajuci se da ce Rusija na svoju stetu da stane iza nas i da ce rokne nuklearku ako zapad dirne Srbiju,mislim koji umovi tako razmilsaju....
Navedi te slucajeve iz 19 i 20 veka?19. и 20. век.
Ustasama nikad nije bio,isti stePa otkud uopšte ideja da je Zapad naš neprijatelj
Putinovi agenti od interesa su to imputirali 1989
Mržnja stvara mržnju. Najčešće je slave oni koji ustaše nisu ni videli.Ustasama nikad nije bio,isti ste
Ko prica o mrznji,moja konstatacija da su zapad i ustase uvek bili jedno,vrednosti su im isteMržnja stvara mržnju. Najčešće je slave oni koji ustaše nisu ni videli.
Ma da, samo su nas svako malo 'prijateljski' bombardovali....Pa otkud uopšte ideja da je Zapad naš neprijatelj
Putinovi agenti od interesa su to imputirali 1989
Ne preteruj! 90-tih očekivati pomoć od propalog bivšeg SSSR-a je kao da su tada Rusi očekivali pomoć od propale bivše SFRJ!Pre ce biti obrnuto da smo mi terali inat preko ruski ledja,zeleci da se inatimo zapadu nadajuci se da ce Rusija na svoju stetu da stane iza nas i da ce rokne nuklearku ako zapad dirne Srbiju,mislim koji umovi tako razmisljaju....
Rekao sam uospteno da sada ocekujemo a i u buducnosti, devedeseti Rusija nije imala drzavnost,potpuno zavisila od amerike i njihovih para,1998 vrh ciste katastrofe.....samo budale su ocekivale tada pomoc od drzave koja nije postojala,mene su iznenadili i kada su dosli na Slatinu 1999 a i amerikance,tada se je video pocetak nekih promena.Ne preteruj! 90-tih očekivati pomoć od propalog bivšeg SSSR-a je kao da su tada Rusi očekivali pomoć od propale bivše SFRJ!
Nas su i nagazili kad su bili sigurni da Rusija ne moze da pomogne...Rekao sam uospteno da sada ocekujemo a i u buducnosti, devedeseti Rusija nije imala drzavnost,potpuno zavisila od amerike i njihovih para,1998 vrh ciste katastrofe.....samo budale su ocekivale tada pomoc od drzave koja nije postojala,mene su iznenadili i kada su dosli na Slatinu 1999 a i amerikance,tada se je video pocetak nekih promena.
?? Bahati i glupi ameri nisu baš toliko glupi da bi to i pokušali!Nas su i nagazili kad su bili sigurni da Rusija ne moze da pomogne...
Tad su Ameri napravili gresku, gledano iz njihove perspektive, sto nisu zavrsili posao sa Rusima do kraja. Vise nece imati tu sansu.
Istu gresku smo i mi napravili krajem WW2 sa Hrvatima. Sto bi Ameri rekli, nismo napravili "closure".
To je lekcija koju smo skupo platili, ali smo ipak naucili, za sledeci put.
Na kraju WWII ti je hrvat bio glavni tako da nisi imao sta da zavrsis,doro je da sa nama nisu zavrsili iako im to sada postepeno uspeva....Nas su i nagazili kad su bili sigurni da Rusija ne moze da pomogne...
Tad su Ameri napravili gresku, gledano iz njihove perspektive, sto nisu zavrsili posao sa Rusima do kraja. Vise nece imati tu sansu.
Istu gresku smo i mi napravili krajem WW2 sa Hrvatima. Sto bi Ameri rekli, nismo napravili "closure".
To je lekcija koju smo skupo platili, ali smo ipak naucili, za sledeci put.