Hoce da zakaci,a da...

• Začetnik teme Začetnik teme pulp
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ma dečko možda samo ne ume da se izrazi..........pa je upotrebio nespretno taj izraz zakačinjanje.....i onda su svi navalili da ga čereče..... nije rekao da ne voli svoju devojku..da ne želi da boode otac....fakat da su oboje mladi...ali mladi u odnosu na koga...na one što ni sa 35 ne pomišljaju uopšte na roditeljstvo i da uopšte boodu sa nekim...roditelji se ne kvalifikooju za roditeljstvo završenim školama....meni okej da o detetu i partneru neko marak i ovako razmišljaju...nego da se desi neželjeno dete......ja imao droogaricu u srednjoj koja mi se poverila "samo tebi ću da kažem moonjo da sam zaglavila"...i ja kao........i ja sam se zaglavio u liftu..ja sam bio nezreo....pa se udala i ima dete i sve okej bre....

nisam citala ni jedan komentar
i ne znam koliko godina imaju
on je cini mi se rekao da bi voleo u uvodnom postu
ja se izvinjavam i njemu i njoj ako sam prenaglila
umem zbilja da preteram u izbacivanju asocijacija
sve mislim ko ce to da shvati i prihvati kao ozbiljno
osim kad to stvarno jesam
i zato je glupo ma nije po Bogu
ovo sto radimo
mozda bih stvarno trebala da odem i odavde
jer jednog dana kada me andjeli preuzmu i ovo ovde ce mi biti predstavljeno kao greh
ko zna kome sam osim sebi naudila onime sto sam pisala

ama sta ti je stroojo...nema potrebe da se izvinjavas..ne znamo ljoode..ko sto ja ne znam vas...pa ste mozda svi odlicni ljoodi.....a ja sam vam okaraterisao katastrofa...ne vas, nego takve stavove....a kad se ne znamo, to mu nekako ovde dodje na isto........mozda ste vi u pravu..a ja gresim...sve mislim da su ljoodi iz neke male sredine.....

ko?
ovi sto kace, otkacinju
zakacinju
kako misle da naprave dete
kako misle da ga neguju i vole
ako se plase da ga naprave
jel ima nesto na ovom svetu da vam ne ugurava strah u sev pore

Ja se plasim i kad pijem mleko (ima antibiotika i ko zna cega u njemu) i kad jedem jaja (zbog salmonela) i kad jedem cokoladu (od cokolade izlaze bubuljice a i celulit). I zivim na "pomocnim lekovitim sredstvima" (a i njih se isto plasim jer od prevelike doze moze da se umre, a u boljem slucaju da se unisti jetra).

da zakaci??!! tako je meni jedan kucni prijatelj zakacio auto... ma 'de zakacio? zviznuo ga po strani... i kaze on: rile, legendo... znamo se... ne zovi policiju, platicu ti sve... i, kad odemo kod majstora, znamo ga i on i ja, majstor kaze: rikane, zelen je auto... popravka ce kostati oko 300 evra... a on skoci, pa kaze: sta mislite vi? mene ste nasli da zavlacite? da me pokradete? a nema sanse, rikanu ne trebaju te pare... e, jel sam vam pricao kako sam nas'o 400-500 evra pored auta i vratio ih vlasniku? nije se setio da me casti ni cent... a ni ne treba, da mi je trebalo, uzeo bi' sve sam... i, onaj pored njega (prijatelj od toga sto je izgubio te pare) mu kaze: kako te bre nije sramota? decko ti vratio pare, a ti ni da ga castis? i on, izvadi 5€ da me casti... ja se samo nasmejem i kazem da je previse i da ne treba nista... i onaj njegov prijatelj se nasmeje i kaze: decko, retko se danas srece neko takav... ne daj da te pokvare... posle me video i u kafani... i castio me... i na glas svima rek'o kako sam najbolji lik koga je sreo... napili smo se zajedno posle... pa jedan je zivot...

Ona zeli bebu sigurno,ali mislim da jos nije spremna da bude majka.Hocu da kazem da je ta njena zelja jos na nivou nekikih mastarija,voli te,razmislja o tome kako bi bilo divno da imate porodicu,ali mozda jos nije potpuno spremna na tako veliki zivotni korak.Mislim da neces pogresiti ako joj das jos malo vremena,da se opusti i da rascisti sa sobom.........ne znam da li zivite zajedno,ako je tako onda je sve lakse.........tako je bilo meni,pocela sam da zivim sa njim,beba se jednostavno desila,na neki nacin bili smo spremni da imamo porodicu.........Mnogo je teze,verovatno,ako niste jos poceli da zivite zajedno,ona sigurno razmislja kako ce sve to izgledati,ima neki strah od toga........daj joj samo vremena i bice ok.

Back