HOBITI, i kako se protiv njih boriti?

iluzionista:
Imam drugara saksofonistu... Od kad je došao u Bg, saks mu stoji ispod kreveta... Ne sećam se da je jednom uzeo da svira... Zbog komšija... Zato je i preselio saks u Kš... I sad sviri kada ode tamo... A komšiluk mu se uopšte ne buni... Na početku im je smetalo, ali posle su se navikli... Navodno dobro svira, no nikada to nisam čuo. :lol:

bas steta sto se preselio:roll: ,mogao je da nam svira:D

hemoroid:
Zasto deca i dalje prihvataju kretensku muziku, zasto harmonika a ne elektricna gitara.
a da postavis pitanje na tinejdzerima?mislim oni uveliko diskutuju na temu 'narodna i zabavna muzika' ili tako nesto...
a eto,mnogi smatraju da (elektricna) gitara pripada nekom drugom vremenu...vremenu starijih generacija...pa sto je staro to nije 'in'...ili logika...to su mi matorci slusali,koji moj ima ja sad time da se bavim...eh,da je tako,ne bi bilo ni jednog ljubitelja dzeza,klasike.... :shock: samo fanovi raznig seka,ceca... :roll:

iluzionista:
Mada... Zaboravio sam da ja tu i tamo i imam live svirke "u toplini svoga doma"... :lol: U onim retkim prilikama kada se nakanim da se dohvatim gitare.. :rolleyes:

:-( ...i ja isto...juce sam je bas uzela...pokusala da odsviram nesto i skapirala koliko sam ispala iz fazona...i ritam i glas...katastrofa...ako ne sviras redovno i strasno se gubi osecaj....

Bliss:
:-( ...i ja isto...juce sam je bas uzela...pokusala da odsviram nesto i skapirala koliko sam ispala iz fazona...i ritam i glas...katastrofa...ako ne sviras redovno i strasno se gubi osecaj....

Da... Baš... Ali najgore kad se izdeprimiraš prvi dan... Ako izdržiš... Već drugi/treći se osećaš odlično... Polako se sve vraća na svoje mesto (delimično)... Ako ne dopustiš da te spusti to što si zaboravila gomilu stvari... ;)

Pre neku godinu, moj prijatelj i ja smo drndali neku njegovu staru gitaru, on svirao bluz, ja pokusavao, ali u to vreme smo se tako dobro zezali. Smisljali svako vece neku novu bluz stvarcicu. Recimo, uvatimo se za jednog lika tu iz kraja, on nam je bio zesca inspiracija, pa ti krenemo da mu pretresamo zivot uz bluz.
A bilo je i tuznih momenata(bluz:"kad se dobar covek oseca lose"), pa je moralo vopi da pripomogne.:wink:

e pa em hobiti em cudovista pa i vi ste nekad bili deca...i necete biti normalni jer ih necete imati...ljudi bez dece obicno nisu normalni u poznijim godinama
ok necu ni ja

pa ti probaj da im razvijes reflex..pustis im harmoniku pa ih przis strujom, a na el. gitaru im stavljash secer na jezik... i eto oplemenicesh ih

ma deca sux...ukinite ih..osim za sex

Back