hemoroid
Zainteresovan član
- Poruka
- 425
Zasto deca i dalje prihvataju kretensku muziku, zasto harmonika a ne elektricna gitara.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
hemoroid:Zasto deca i dalje prihvataju kretensku muziku, zasto harmonika a ne elektricna gitara.
esperanca137:ja sam za saksofon- pre nego za gitaru,mada nije losa ni elektricna gitara
![]()
Izvini molim te,sta fali bubnjevima?esperanca137:ja sam za saksofon- pre nego za gitaru,mada nije losa ni elektricna gitara
![]()
iluzionista:Seksofon... Ovaj seksi-fon?Može, može.
@hemoroid: uticaj popularne kulture i masovnih medija... I naravno takozvane srpske "elite" ili "estrade"...
PLESsitnihDEMONA:Izvini molim te,sta fali bubnjevima?
esperanca137:nista,nema dobrog bluza bez bubnjeva![]()
iluzionista:Uuu... 'de me nađe... :shock: Lejdi sluša bluz? Niiiiiiceeee.![]()
hemoroid:Zasto deca i dalje prihvataju kretensku muziku, zasto harmonika a ne elektricna gitara.
esperanca137:da,al sve je manje mesta gde je dobra svirka:-? eh ta stara dobra vremena![]()
iluzionista:Da, da... exactly... Nekada na Platou.... Pera Joe, Di Luna Blues Band... A sada... Pfff... Nije vredno pomena. Čak su i iz Tramvaja isterali blues (petak, subota - rok veče umesto bluesa)...
esperanca137:Bas to, Pera - usna harmonika,Aca - sax.............. bilo mi je zao kad sam cula da je Tibor poginuo,a bio je takav lik,uvek se salio samnom:? extra bubnjar...........
iluzionista:Live naravno...U "toplini svoga doma" se vrti ponešto tu i tamo...
esperanca137:bas toal bih ipak na neku zivu svirku po nekad,al nema:-? dusmani
8)
esperanca137:lepo,lepo,al ja vise volim sax![]()
mada bi komsije poludele kad bi svirao u kuci![]()
![]()
![]()
ja sam takvim neandertalcima pustala Labudovo jezero do daske da se kulturno uzdizu - odlepili suposto slusaju Grand pod.
![]()
esperanca137:lepo,lepo,al ja vise volim sax![]()
mada bi komsije poludele kad bi svirao u kuci![]()
![]()
![]()
ja sam takvim neandertalcima pustala Labudovo jezero do daske da se kulturno uzdizu - odlepili suposto slusaju Grand pod.
![]()