hemoroid
Zainteresovan član
- Poruka
- 425
Zasto deca i dalje prihvataju kretensku muziku, zasto harmonika a ne elektricna gitara.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hemoroid:Zasto deca i dalje prihvataju kretensku muziku, zasto harmonika a ne elektricna gitara.
esperanca137:ja sam za saksofon - pre nego za gitaru,mada nije losa ni elektricna gitara
Izvini molim te,sta fali bubnjevima?esperanca137:ja sam za saksofon - pre nego za gitaru,mada nije losa ni elektricna gitara
iluzionista:Seksofon... Ovaj seksi-fon? Može, može.
@hemoroid: uticaj popularne kulture i masovnih medija... I naravno takozvane srpske "elite" ili "estrade"...
PLESsitnihDEMONA:Izvini molim te,sta fali bubnjevima?
esperanca137:nista,nema dobrog bluza bez bubnjeva
iluzionista:Uuu... 'de me nađe... :shock: Lejdi sluša bluz? Niiiiiiceeee.
hemoroid:Zasto deca i dalje prihvataju kretensku muziku, zasto harmonika a ne elektricna gitara.
esperanca137:da,al sve je manje mesta gde je dobra svirka:-? eh ta stara dobra vremena
iluzionista:Da, da... exactly... Nekada na Platou.... Pera Joe, Di Luna Blues Band... A sada... Pfff... Nije vredno pomena. Čak su i iz Tramvaja isterali blues (petak, subota - rok veče umesto bluesa)...
esperanca137:Bas to , Pera - usna harmonika,Aca - sax.............. bilo mi je zao kad sam cula da je Tibor poginuo,a bio je takav lik,uvek se salio samnom:? extra bubnjar...........
iluzionista:Live naravno... U "toplini svoga doma" se vrti ponešto tu i tamo...
esperanca137:bas to al bih ipak na neku zivu svirku po nekad,al nema:-? dusmani 8)
esperanca137:lepo,lepo,al ja vise volim sax
mada bi komsije poludele kad bi svirao u kuci
ja sam takvim neandertalcima pustala Labudovo jezero do daske da se kulturno uzdizu - odlepili su posto slusaju Grand pod.
esperanca137:lepo,lepo,al ja vise volim sax
mada bi komsije poludele kad bi svirao u kuci
ja sam takvim neandertalcima pustala Labudovo jezero do daske da se kulturno uzdizu - odlepili su posto slusaju Grand pod.