hobi

Moj hobi je ranije bio igranje šaha. Trenutno je igranje igara ako to može da se ubroji u hobi. Od skoro sam počeo da se zezam sa origamijem.
178c86ea-640b-4416-8744-3961efc5181b.jpg

Evo ne znam...Htedoh da ga pitam al je pobegao! Kad se vrati, saznacu! Kaze, fali mu u kolekciji doticna na B. ! :mrgreen:

Elem hobi... I ja sam sakupljala markice, imala sam tada vise hiljada, doista svakakvih i one sa pecatom. Da se salju pisma, verovatno bih i danas sakupljala. Ima nesto u tome, markice govore o nekom vremenu i mestu...Skroz su mi nekako lepe.
Onda..U to vreme sam svirala klavir...Jahala konje...Citala puno...

bas sam mator :(
to sad niko vise ne radi....

Ja skoro poceo sa cerkicom sa skupljam postanske marke. Imam 40 i neku, ali klinka slala pisma deda Mrazu pa ju je zainteresovalo. Onda sam poceo polako da nabavljam pa i mene malo privlaci. Sada imamo nekih 200 komada i dalje biramo po sarenilu, ali ja za sebe polako odvajam sportsku tematiku, ona vise floru, faunu i slicne motive. Naravno ovo radimo na onom povrsnom nivou, bez neke zelje da jurimo skupocene serije. Ali eto, pored stripova i jos nekoliko hobija poceh polako i sa postanskim markama.

Poslednja izmena:
Autografe.Uvek sa sobom nosim blokce u dzepu i hemijsku i ako nabasam na poznatog u gradu, odmah ga zaustavljam i trazim autograf.Tako je pokojni Popara sedeo s nekim tipom u kaficu, sto im bio ka izlogu i video se.I ja ti udjem u kafic i trazim mu autograf gotovo onako, s vrata.Isto u gradskom autobusu vozio se Maric Milomir,drzi se covek za sipku,autobus se onako gega na propalim amortizerima, ja uz sipku op op i kazem gospodine Maricu, moze li jedan autograf?
Tako sam na ulici startovao Katarinu Grujic, zamalo da me umlate njeni telohranitelji, ali ona kao njima pustite decka (vidite da nije u vinklu) i dade mi autograf.

Autografe.Uvek sa sobom nosim blokce u dzepu i hemijsku i ako nabasam na poznatog u gradu, odmah ga zaustavljam i trazim autograf.Tako je pokojni Popara sedeo s nekim tipom u kaficu, sto im bio ka izlogu i video se.I ja ti udjem u kafic i trazim mu autograf gotovo onako, s vrata.Isto u gradskom autobusu vozio se Maric Milomir,drzi se covek za sipku,autobus se onako gega na propalim amortizerima, ja uz sipku op op i kazem gospodine Maricu, moze li jedan autograf?
Tako sam na ulici startovao Katarinu Grujic, zamalo da me umlate njeni telohranitelji, ali ona kao njima pustite decka (vidite da nije u vinklu) i dade mi autograf.
Interesantan hobi. Postaćeš još malo pa stalker. :mrgreen:

Ekstra i mene to zanima, da obnovim, u osnovnoj školi mi to bio "mačiji kašalj" iako uopšte nije tako lako.
Pola sata sam se zezao oko zmaja i na kraju jedva i da liči na zmaja. Ali nemam te papire koji su pravljeni za to. Ja ih sam napravim pa pokušavam njima da sredim, ali teže ide, iako pratim uputstvo. Labud je daleko lakši, mada sam i to radio samo jednom, pa nije dobro ispao.

• Podržavam
Reactions: DUH
Pola sata sam se zezao oko zmaja i na kraju jedva i da liči na zmaja. Ali nemam te papire koji su pravljeni za to. Ja ih sam napravim pa pokušavam njima da sredim, ali teže ide, iako pratim uputstvo. Labud je daleko lakši, mada sam i to radio samo jednom, pa nije dobro ispao.
Počni sa nečim lakšim, sa žabom npr
Ili cvetom
Ako hoćeš mogu da ti fotografišem cvet od onog papira od cigareta, to imam sačuvano :)

Back