Hmmmm...devojke... (:

a mi njih kao ne gledamo kakvu byljy imaju..? :zper:

Mislim da nam je bog dao dupe na prednjem delu tela, mi bismo samo sedeli ispred ogledala i gledali se, gledali se, gle..Nikad se ne bismo pomakli. ocu da kazem, vise vremena provedemo gledajuci kakvu mi imamo. :zper:To sam sad rekla za zenski rod u globalu. Sad za mene. Ja gledam samo u muske guze:zaljubljena: .Posto je moja vec savrsena , da je ne ureknem.:hahaha::hahaha:

Hey momci...! E ovako imam pitanje za was...zanima me shta je kod was ''zgodna devojka'' ...shta podrazumevate sa tim...? da li je cela stvar u dupetu kao wecini...ili uchestwuju i drugi delowi tela...? Naprimer..shta je kod was wazno da dewojka ima...? :);)
:hvala:

Ako te zanima sta je "zgodna devojka", (a ne lepa, ona koja bi nas privukla, bla bla...), onda se iskljucivo misli na telo.
Protitip zgodne ribe (skoro) svakog muskarca je devojka prosecne tezine... (ni mrsava, ni mnogo ugojena).... ravnog stomaka... cvrste, zategnute guze.... nikako preterano velike ili preterano koscate... prosto simetricne i slatke ... onda lepe grudi....
E kod grudi stvar uopste nije u velicini... i tu devojke same sebi prave komlekse... vec je caka u obliku... cvrsini... mekoci... mirisljavosti grudi... mmmmmmmm :roll:
Dalje, devojka lepih, urednih saka i noktiju.... voditi racuna o svom izgledu je tako seksi :heart:
Onda, duga kosa... zavodljiv osmeh... lepi zubi....
Eto, otprilike to...

I da, oblacenje je mnogo bitno. Muskarci su glupi, i posmatraju samo kroz vizuelnu prizmu. Znaci, mozes da imas telo boginje, al' ako ga oblacis u neke siroke suknje, i strinine bluze, niko nece da te primeti....
U isto vreme, porazavajuce je sto devojka mora da se obuce oskudno da bi je neko primetio....
Al' sta ces... life is a bitch :cool:

Ovo je zgodna devojka:
701065.jpg

Poslednja izmena:
G
No, mnogo imate visoke kriterijume...
Može da vam se svidi neko ko uopšte ne izgleda tako, odnosno...
Eh, meh. -.-

Upravo tako. Ovi kriterijumi su nacelni, i vrlo rastegljivi. Stvarno je glupo postaviti neke zahteve, i drzati ih se kao pijan plota dok ne naidje neka pljunuta takva.
Zakon verovatnoce ti ne ide u korist, a da ne spominjem koliko ces dobrih prilika propustiti ako cekas nekog bas po tvojoj meri.
No, to ne znaci da treba biti sa svakim. Neke elementarne uslove devojka treba da zadovoljava, a sad da l' ce da bude ekstra-hot-zgodna-pohotna-svrsavam-u-sekundi ili neka prosecna simpa girl, stvar je ukusa ;)

Slične teme

Back