gost 224104
Elita
- Poruka
- 20.630
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pametnica.Biram ljubav.
Šokirati smo mi tobom stalno, pa sad ti vidi...Shokirata sam djeco![]()
Pametnica.
- - - - - - - - - -
Šokirati smo mi tobom stalno, pa sad ti vidi...![]()
Otkud tebi ideja da žene nevide sve kroz novac?A sto se svaka tema vezana za ljubav vezuje na kraju za novac.Vi zene ste ocigledno toliko opterecene time i samo vam je to u glavi i onda pricate kako muskarci samo kukaju da su sve zene sponzoruse.
Otkud tebi ideja da žene nevide sve kroz novac?![]()
Bez novca, dobrog statusa, nevidljivi smo za njih...Gedaju kroz nas kao kroz staklo..![]()
Istina.Pa tako one kazu,zar ne?A mi njima,inace,sve verujemo...
NE možemo sporiti da ima sponzoruša i to u velikom broju ali ne možemo sporiti ni da postoje žene koje bi vam rekle nabijte svoje pare u svoje ....
Znači ovako: ima sponzoruša a ima i muškaraca koji ne žele da porade na sebi u nekom emocionalnom i mentalnom smislu, i lakše im je da sede i kukaju kako bi sve mogli da imaju pare ali eto sudba kleta nemaju ih..Linija manjeg otpora, tako je lakše biti jedna lenja bitanga ne u smislu dolaska do para nego do topline, šarma, razumevanja i poznavanja žena.A što si bolji u tome više imaš uspeha.
Ne gledaj sponzoruše nego stotine onih koje zabole za tvoje pare baš.
Ma sta o tome![]()
Mačko, pa zar imaš srca da mi to uradiš?Dobro onda kukumavčite. Ili se okrenite ka muškarcima, sad će u Srbiji biti istpolnih brakova.
Ništa od te 2 mogućnosti.Drage djevojke te tuzhno udate i one sretjno razvedene
Shta bi odabrale manje ljubavi ali chojeka sa mnogo para ili ljubav gde tje vam pupa biti manje do nikako sita al zato srce puno .....i da naglasim stanje ostaje konstantno .....