Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Nasi prijatelji su nedavno pravili svadbu za 150 ljudi, u prosecnom restoranu, sve ih je kostalo skoro 5000 eura. Znaci sve, sve sto su placali oko svadbe, ukljucujuci i garderobu...
Racunaj oko 50 evra po osobi i onda si sigurna da ce sve biti na svom mestu. Sigurna sam da moze i jeftinije ali onda moras da budes spremna na kompromise. Ja planiram proslavu petogodisnjice braka za 50/100 ljudi u restoranu bez naravno maticara i svadbarskih torti ali sa svim ostalim elementima (muzika, aperitiv, vecera, zdravice...) i racunam 50 evra po osobi. Zavisi i gde ti zelis se udas i kakav menu hoces i koja pica treba da se sluze. Ja ovu proslavu planiram na Dunavu (brod/restoran) ili na obali, uz neku starogradsku muziku. Sve ima svoju cenu ali ugostiti kako treba 150 ljudi kosta bar 5000 evra. Good luck...
a sto volite da vam zvanice sede fixno za stolom i da se sluzi hrana ljudi zasto tako?
nego sta obuhvata jedna svadba:
* gosti sednu za sto (odredjeno mseto, neodredjeno)
* hrana -> varijanta a) kelneri nose (jelo, predjelo...)
b) svedski sto - mmm
* torte...to ima poseban pechat svadbena torta...tu nastaje mala pauza
* muzika...zhiva? klasika restoranski orkestar..kolce brega ovo ono..sve po malo
ok i to je to. kako to izgleda u praxi
pre torte moze govorancija nekog talentovanog..npr kuma ili tkao nesto
kad idu ceremonije, pa pre....crkva opstina..posle toga taj restoran
Evo jednog pitaja ...znate li koliko kosta vencanje za 160 osoba da ne bude extra nesto al da ne bude ni jeftino onako slatko vencanje ako neko zna neke cene nek napise Hvala