hm?

pa ne znam odakle ti potreba da se stavljas u kos sa kokoskama..mene ne bi potreslo sto me stavljas u tu grupu zenomrzaca..ali kad vec potenciras onda mi nije problem da potvrdim da si u pravu da ti ulepsam dan:lol:

neki dan sam u nekim zhenskim novinama na odjelu "vi pitate mi odgovaramo" prochitala pismo jedne zene koja je dugo godina u braku ili je veza nemam vishe pojma da ona s vremena na vrijeme osjetja gadjenje prema partneru, ta gadljivost nije uvek prisutna dakle nije konstantna ali da naidju i te faze.

zatim sjednem na google i projurim "ekel vor dem partner" i manje vise na svim forumima nadjem barem jednu temu tog sadrzhaja e sad odgovora ima masu od krivac je ciklus do vrijeme je da se razidjete

fascinantno je ipak da je svaka od tih zena rekla da voli muza/partnera

kakav je to fenomen!?

Nemoj ti citat te zemske hartije, to pisu neke fukse tipa one voditeljke Marinkova Sanja.

Oni vam ispiraju mozak da budete neka "moderna" zemska i vi pocenete furat tu modu i onda kukate kako ste dobili saku u predelu oka od svog ljubljenog.

Nemoj ti citat te zemske hartije, to pisu neke fukse tipa one voditeljke Marinkova Sanja.

Oni vam ispiraju mozak da budete neka "moderna" zemska i vi pocenete furat tu modu i onda kukate kako ste dobili saku u predelu oka od svog ljubljenog.

Hoces da kazes da zena treba da cuti da ne bi dobila batine?

Hoces da kazes da zena treba da cuti da ne bi dobila batine?

Ne, svako ima pravo da prica. I to je svakom zagarantovano pravo.

Nego mene zanima taj novi stil "MODERANA ZENA" zasto se on potencira, zar moja baba ili mama nisu moderne zene, da li zena moze biti moderna koja napravi muzu rucak, radja decu pre tridesete, ne kupuje skupocenu garderobu jer je plata prosecan 400 eu, koja je u sustini stub jedne porodice.

Mene zanima zasto je u Srbiji popularna serija Sex i Grad? Koliko sam video cela serija se zasniva na 4 kurave koje se #ebu skim stignu i jure skupocene cipele. Jesu to moderne zene?

neki dan sam u nekim zhenskim novinama na odjelu "vi pitate mi odgovaramo" prochitala pismo jedne zene koja je dugo godina u braku ili je veza nemam vishe pojma da ona s vremena na vrijeme osjetja gadjenje prema partneru, ta gadljivost nije uvek prisutna dakle nije konstantna ali da naidju i te faze.

zatim sjednem na google i projurim "ekel vor dem partner" i manje vise na svim forumima nadjem barem jednu temu tog sadrzhaja e sad odgovora ima masu od krivac je ciklus do vrijeme je da se razidjete

kakav je to fenomen!?

To ti je fenomen zena mazohistkinja, cini mi se.

gađenje verovatno u smislu zasićenja....ponekad je to znak da ljubavi stvarno više nema, a ponekad je i projekcija nekog ličnog nezadovoljstva i stanja.
:worth:hvalim te boze odavno ne procitah nesto pametnije..cesto je to slucaj a izgovor za strah od promena je prebacivanje krivice..e takve treba na njivu

kakav je to fenomen!?

Pitaš udate žene da li se gade svojih partnera?
Ne budi toliko zabrinuta, tebe to neće da snađe.
To se dešava sa osobama koje su u konfliktu sa sobom, pa samim tim i imaju osećanje ambivalentnosti.

Pitaš udate žene da li se gade svojih partnera?
Ne budi toliko zabrinuta, tebe to neće da snađe.
To se dešava sa osobama koje su u konfliktu sa sobom, pa samim tim i imaju osećanje ambivalentnosti.

a sto mene to netje da snadje? mozhda i mene to snashlo!?

ja vetj 18 godina cepam chasrhaFe

srami se

kakav je to fenomen!?

nikakav fenomen...znak da vishe nema ljubavi...samo obmana i odlaganje , ili svesno pristajanje na laz...

nego, mene zanima ista pojava kod mushkaraca? kako se manifestuje ?

mada, može biti nekad i zbog samo tjelesnog...sad sam s esjetila da mi je prijateljica jednom rekla da joj s egadi spavati sa mužem, jer ima veliki stomak a neće NIŠTA da učini da smrša

Back