hm

DEVIL

Aktivan član
Poruka
1.008
E pazi ovo!
Skoro svaki dan svratim na ovaj forum i kad god dodjem, na forumu "Ljubav i sex" uvjek ima nesto napisano a na SF ili Software slabo ikad da neko nesto kaze!
Znam ja da je sex vazan al' daj malo prebacite se i na Nauku hebem mu. Bit cemo najnaprednija civilizacija u sexu:) A nauku ko hebe:)
Nije sad da ja nemam nista reci o sexu al' i nauku volim
Nemojte me shvatiti pogresno samo hocu da potstaknem ljude da nam se pridruze na ostalim Forumima. A sto jest jest "Ljubav i sex" ionak imaju previse tema
I polovina od tih tema je stvarno "bez veze"
Pozdrav svima!!

DEVIL:
E pazi ovo!
Skoro svaki dan svratim na ovaj forum i kad god dodjem, na forumu "Ljubav i sex" uvjek ima nesto napisano a na SF ili Software slabo ikad da neko nesto kaze!
Znam ja da je sex vazan al' daj malo prebacite se i na Nauku hebem mu. Bit cemo najnaprednija civilizacija u sexu:) A nauku ko hebe:)
Nije sad da ja nemam nista reci o sexu al' i nauku volim
Nemojte me shvatiti pogresno samo hocu da potstaknem ljude da nam se pridruze na ostalim Forumima. A sto jest jest "Ljubav i sex" ionak imaju previse tema
I polovina od tih tema je stvarno "bez veze"
Pozdrav svima!!
A ne znam da le si isao na druge forume, kao nauka, ekologija i sl. Samo gore navedeni forum, religija, musko- zenske stvari... Fenomenalno! A pogledaj forum rekreacija... Da li se uopste ovde neko rereira ili bar malo misli o tome. Vrlo sam iznenadjena. Mislim da je pored one telesne potrebna i 'DUHOVNA ' hrana, makar malo. Pozdrav! :cry:

Back