Lucky girl
Elita
- Poruka
- 18.567
sad jos i njega da docekamonensy4ever:krug se naravno nastavio jer sam ja mnogima rekla za forum..
chak i nastavniku hemije![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sad jos i njega da docekamonensy4ever:krug se naravno nastavio jer sam ja mnogima rekla za forum..

au, bre, nickmenjakinjo, pa sad kad mi dodje celo smederevo i svi saznaju moje tajne!!! :shock:nensy4ever:krug se naravno nastavio jer sam ja mnogima rekla za forum..
hahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahanaancy90:au, bre, nickmenjakinjo, pa sad kad mi dodje celo smederevo i svi saznaju moje tajne!!! :shock:

to nije smesno, to je STRASNO.....Smederevo ti je, ljudi sto se tice, SELO.......Na jednom kraju, pre nego sto prdnes, na drugom pricaju da imas proliv!!! :shock:Dovla:hahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
![]()

Lucky girl:dakle,ako postoji tema zakljucajte....ali zanima me,ovako,kako ste otkrili za ovaj forum...slucajno,namerno,preko nekog...kako?
Pa bas zato se i smejem... zato sto znam kako ti je... i ja sam prolazio kroz ta sranjа ali me nekako ne doticu visenaancy90:to nije smesno, to je STRASNO.....Smederevo ti je, ljudi sto se tice, SELO.......Na jednom kraju, pre nego sto prdnes, na drugom pricaju da imas proliv!!! :shock:
ja pricala sa drugom i rekla mu moram da prekinem...on kao sto...ja kao,moram hitno da proverim forumnaancy90:ja sam jedno vreme bila motiv svih rasprava i ogovaranja u ovom jeb.... smederevu!!!!!UZAS!!!
ljudi, ja sam stvarno opterecena forumom!!!!!