Pajper
Poznat
- Poruka
- 9.902
Ma svi se navuku kad-tadLucky girl:i ja sam se itekako navukla.....![]()
I cini mi se da se nije lako skinuti,mislim ja imam 300 postova a vi po par hiljada...

hm...polako na odvikavanje...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma svi se navuku kad-tadLucky girl:i ja sam se itekako navukla.....![]()
prsla si...i to bashnaancy90:ja ne mogu da verujem sta mi se dogadja!!!!!!!!!!bila sinoc kod decka, i sad kako vec sve ide.........i u trenutku, mi se ljubakamo, cuda....i meni blinkne u glavi FORUM....i 'ladno sam razmisljala o tome sta cu sledece da pisem, sta ste odgovorili na ono sto sam rekla, i tako sve vezano za vas...On me gleda, ja rek'o: Ma zamislila sam se nesto!"
debil sam stvarno!!!
toliko se bas nisam navukla na forum,ali recimo da cim dodjem kuci,palim komp da vidiim sta ima novonaancy90:ja ne mogu da verujem sta mi se dogadja!!!!!!!!!!bila sinoc kod decka, i sad kako vec sve ide.........i u trenutku, mi se ljubakamo, cuda....i meni blinkne u glavi FORUM....i 'ladno sam razmisljala o tome sta cu sledece da pisem, sta ste odgovorili na ono sto sam rekla, i tako sve vezano za vas...On me gleda, ja rek'o: Ma zamislila sam se nesto!"
debil sam stvarno!!!
Ma procice vasLucky girl:toliko se bas nisam navukla na forum,ali recimo da cim dodjem kuci,palim komp da vidiim sta ima novo![]()
pa da,i ja tako...odprilikeLucky girl:toliko se bas nisam navukla na forum,ali recimo da cim dodjem kuci,palim komp da vidiim sta ima novo![]()
To mi je takav period..uskoro me nece bitinaancy90:da, to nam kaze bliz koja stalno visi ovde!!!![]()
Davno ja nemam onakve ispaleLucky girl:slazem se.....bliz da imas upola manje postova pa ajde....nego i tebe forum zahvatio....![]()
haha,nikad ne reci nikadBliznakinja:Davno ja nemam onakve ispale![]()
ja to svaljujem sebi....da mojima tako nesto kazem,poslali bi me malo kod cika doktora...Pajper:Hm...meni je racun od 1500-2000 kako kad...
@Lucky girl
jelda da je lepo kada mozes da svalis krivicu zbor racuna na forum![]()