Lucky_Luke
Primećen član
- Poruka
- 569
Gledam tomsonov koncert na HRT-u...i zapitah se postoji li trenutno iko u Srbiji da tako przi raju na nacionalna osecanja, ili smo se te bede konacno resili
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gledam tomsonov koncert na HRT-u...i zapitah se postoji li trenutno iko u Srbiji da tako przi raju na nacionalna osecanja, ili smo se te bede konacno resili
A tebe vise muci taj neko u Srbiji,nego Tupson,Gledam tomsonov koncert na HRT-u...i zapitah se postoji li trenutno iko u Srbiji da tako przi raju na nacionalna osecanja, ili smo se te bede konacno resili
Срби се патриотизму уче кроз васпитање, сигурни су у себе, своје порекло и националну припадност, те за таквима као Томпсон нема потребе.
A tebe vise muci taj neko u Srbiji,nego Tupson,
.........pa da te umirim,nemamo nikog slicnog,
a za tvoju informaciju nismo ni imali
iz Beograda sam, cisto saltam programe i videh ovaj koncert, pa rekoh da se malo obrazujem
odslusaa ostatak koncerta,pa ako nadjes nesto kontra srba,obavezno javi..
pa upravo ide ono...bando cetnici itd...
a to vam je potrebno...da se malkice lozite, priznaj?
to nam je trebalo za moral 90ih,kad smo imali ovakve spodobe koji su palili i zarili po hrvatskoj..
to nam je trebalo za moral 90ih,kad smo imali ovakve spodobe koji su palili i zarili po hrvatskoj..
bas, bas..pa ovo je hevy mental..
To se ne broji
priznacu recimo Boru Corbu
otkud znam, on onako setao okicen kokardama i oficirskom kapom... valjda zatoSto Boru? Bora je pesnik..ima pesnicku slobodu.Kao i Djordje Balasevic sto pljuje po Srbima pa ga niko ne proziva jel'?
pa upravo ide ono...bando cetnici itd...
a to vam je potrebno...da se malkice lozite, priznaj?
otkud znam, on onako setao okicen kokardama i oficirskom kapom... valjda zato
da ne bude zabune ja sam iz generacije koja ga zna jos od lutke sa naslovne strane
dobro...Bora nije, neko drugi?
baš sam tu čekao da vidim kako će je početi. i naravno izbacio je pozdrav"za dom spremni" što je za svaku pohvalu.
a što pjeva "čujte srpski dobrovoljci, bando, četnici, neće te u čavoglave dok smo živi mi" je pjesma koja će se u hrvatskoj pjevat dok je hrvata
boldovano- ne ložimo se nego ne mislimo zaboravit