rile_laki_oblak
Iskusan
- Poruka
- 5.346
sta mislite vi, jel biste se, na primer, smuvali sa nekom forumasicom sto nece sa vama da se sunca, nego stalno ide u hlad?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sta mislite vi, jel biste se, na primer, smuvali sa nekom forumasicom sto nece sa vama da se sunca, nego stalno ide u hlad?
ne
ja volim da se przim na suncu i zelala bih da mi doticna u tome pravi drustvo
te sto beze po hladovini su razmazene, a svi znamo da su razmazene zene previse zahtevne
ja samo ne volim da se mucim na suncu pece, znojis se...i to zato da bih jos vise sagorela kozu, sto pre postala starija i po mogucstvu pokupila neki kancer
ne znam sto zene to sebi rade....a dosta je sunca dok plivas
pa, ja volim...naravno, ne ono sunce od 12 do 5, ali ono pre i posle...mmmmm
lezis, ne razmisljas ni o cemu, cujes samo talase, sunce te miluje i miluje, i osecas sitna, sitna zrnca peska, i mirises na neki kokos, i idealno duva neki vetric....
i, onda se malo bucnes, pa opet tako.....
sad mi malo zlo od ovog sto sam napislaa...ko ce da ceka kraj avgusta
mene vec u 10 pocne da pece sunce ali nema mi druge, sin je u vodi a ja moram da budem odmah do vode i pratim ga sta radi.....mrzim plazu....uopste mi nije sehi mesto.....smor zivi....da mi nema slusalica+mob i knjige, crkla bih......
Moji svi momci su bili plavi i begali od sunca uvek u neke hladovine, a čim bi ih sunce i malo dotaklo imali su skoro pa opekotine.. i onda sam išla i ja sa njima, šta ću... mada je i meni smaranje to ležanje, kao sunčamo se, jeeeej što nam je zabavno a ležimo kao leševi
Iskreno, najvećma volem da se kiselim u plićaku u moru ili na nekoj steni, to mi je super, voda te rashlađuje a opet si na suncu... samo što je to baš opasno za svetlije tipove kože... pa onda tako malo plivaš, pa opet odmaraš i opet plivaš pa odmaraš i tako stalno u krug
Leto mnooooooogo volim i uvek sam zimogrožljiva i smrznuta i onda jedino i živim, ovih preostalih 10 meseci zime mi strašno teško pada i jedva nekako odživim do idućeg leta
ja imam svetlu kozu i oci, i pegice i sve ono sto definise osobu koja ne bi smela na sunce, ali e.bi ga kad VOLIM!
doduse, samo do 10, 1o i 30 i posle 5, i idem uvek u septembru, ili krajem avgusta
ja samo ne volim da se mucim na suncu pece, znojis se...i to zato da bih jos vise sagorela kozu, sto pre postala starija i po mogucstvu pokupila neki kancer
ne znam sto zene to sebi rade....a dosta je sunca dok plivas
ne
ja volim da se przim na suncu i zelala bih da mi doticna u tome pravi drustvo
te sto beze po hladovini su razmazene, a svi znamo da su razmazene zene previse zahtevne
imam svetliju kozu i ako me hoce na suncu ima i da me maze.....