- Poruka
- 2.276
kad je ron paul krenuo u kampanju, kad sam video sa koliko zara ga neki ameri guraju, malo mi se smucilo sve to. da se izjasnim odmah, ron paul je sjajan cicica, bez daljnjeg ali ono sto nikako ne sme da bude je da se ameri izvuku sa nekim takvim i da sve sto je do sad bilo, njihovo ratovanje i gopodarenje svetom, da bude puj pike ne vazi.
interesantno je to kako se oni sete ron paula, i to ga se sete kad izgube 4000 ljudi, kad se koferi vracaju, kriza na pomolu, e onda oni oce promene.
milion ljudi poginulih u iraku nisu ovde stavka, ni malo, vec bojazan za svoje dupe.
sva sreca pa je ron puko, i neka je puko. ja sam im iz duse i srca zeleo klintonku ili mekkejna da brze prsnu, ali i obama nije los, bice duze i bolnije.
da i ja u zivotu vidim kosmicku pravdu u akciji na velikoj skali
Ma, Ron uopste nije sjajan chichica, lik ima odvratnu njusku i to je ono sto me je prvo nateralo na sumnju u iskrenost tog coveka. U pocetku sam mislio da se mozda otrgao kontroli republikancima, da je solo igrac - entuzijasta. Medjutim, kako je vreme odmicalo sve vise materijala na NET-u je otkrivalo pravu pozadinu price o Ronu. Evo ti samo jedan video a ti guglaj ako zelis, ima dosta toga.
http://video.aol.com/video-detail/nwo-double-agents-ron-paul-and-masonic-handshake/1005953868