hitnooo pomoc!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
šta je kog vraga sa ovim mladim govnarima? Što svi hoće da budu viši

sve otišlo u ******, niko nije zadovoljan ničim. Pu majku vam, budite srećni što imate sve udove, dok ne dođem ja sa motorkom da vam ih otfikarim, one at a time.

Treniraj odbojku, kosarku. Ili neka sprava za mucenje, eventualno... dok ne dodje forumas iznad da ti otfikari noGize :D

Trenirao sam ja kao klinac odbojku 7 godina, pa nisam porastao nista. Sve zavisi od toga kad ti dodje vreme da porastes.

Ja sam recimo u 8. razredu bio visok 162-3 cm i tezak negde oko 55 kila, i kad sam krenuo u srednju, naglo bio izrastao, na nekih 182 i 68 kila.
Samo se opusti, docice sve na svoje kad tad. Ali bi pomoglo kada bi jeo bar 5 obroka dnevno, i vezbao redovno. Kik boks ti bas nije neki sport koji ce da ti pomogne da se izduzis, ali dobro.

Eh ovako krenuo sam u srednju skolu imam 15 godina visok sam 159 cm i tezak 54 kg.Treniram kick box vec 3 sedmice sta treba da radim da jos porastem jos bar 15 cm ili je ova visina normalna za moje godine plz pomoc....:dash:

To je totalno ok visina, ja imam 15 god. i visok sam 142 i još uvek imam jaku nadu da ću porasti...a da, treniram vrtenje novčića vec 5 dana i baš pomaze...

samo jedno pitanje postavi sebi i iskreno odgovori
ZASTO TI TREBA JOS 15CM???

Da ti zadovolji zenu...uuu, buuurn niggaaa yo

Poslednja izmena:
Kakva ste stoka zajebavate coveka a on trazi pomoc.

Kosarka moze da pomogne ali ne odjednom, to moras duze da treniras. Imas i neke fore tipa da pipnes rukama prste na nogama to ti ustvari ispravlja kicmu a samim tim i dobijes 2 3 santimetra.
Mozes i da visis na nekoj sipci onako uspravno, od toga isto mozes da dobijes 2. Mada ima sanse da naglo izrastes imam ja jednog ortaka koji je bio nizi od mene za jedno 8cm a sad je za isto toliko visi i to se desilo za godinu dana.
Ako ne dodje do tog naglog rasta ebi ga ostaces nizak.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back