Hitno!

Mozes ako imas instaliran TeamViewer i naravno ako on ima. Za to vam treba internet konekcija, on ti lepo kaze koji je njegov ID i pass i ti se lepo konektujes. Mora da bude ukljucen i da namestis da se startuje nakon resetovanja racunara, tj podizanja sistema....

Cek, da oboris sistem, formatiras C, podesis prioritete iz BIOS-a i instaliras novi Windows? Ne znam da li to moze iz TeamViewera, jer ti treba Windows pokrenut da bi TeamViewer. Mozda bi tako i moglo, da pokrenes setup sa DVD-ja u Windows-u, ne znam.

Pozzz da li je moguce da ja udjem sa mog kompa u rodjakov komp da mu oborim, ponovo podignem sistem i drajvere da mu instaliram?

To se ne može odraditi preko TeamViewer, odnosno, ne može čista instalacija sa formatiranjem hard diska...

Mozes ako imas instaliran TeamViewer i naravno ako on ima. Za to vam treba internet konekcija, on ti lepo kaze koji je njegov ID i pass i ti se lepo konektujes. Mora da bude ukljucen i da namestis da se startuje nakon resetovanja racunara, tj podizanja sistema....

Ako se to može, molim te objasni mi kako sa TeamViewer-om da se povežem na drugi računar i da formatiram C Particiju na kojoj bi trebao da bude istaliran taj program i da instaliram Windows...Volio bih to znati....

Cek, da oboris sistem, formatiras C, podesis prioritete iz BIOS-a i instaliras novi Windows? Ne znam da li to moze iz TeamViewera, jer ti treba Windows pokrenut da bi TeamViewer. Mozda bi tako i moglo, da pokrenes setup sa DVD-ja u Windows-u, ne znam.
Неможе.

Може једино да се тај неко други логује и диже систем путем мреже са његовог компа, па тек онда би овај други могао да одради инсталацију ОС-а. Мало више компликовано за обичног корисника. :)

Клијент би морао да у биосу подеси дизање система са мреже, и дигне систем са диска овог што хоће да му ради то што жели. :)

Poslednja izmena:

Back