HITNO !!!

fortyfiver

Primećen član
Poruka
777
e ovako posto sam pre mesec dana uzeo telefon lg gt540 optimus u komb 1 din sa paketom mix 1250 postpaid paket sta mi znaci ovo kada proveravam stanje ? nije mi jasno zasto pise 0.00 i objasnite mi ove druge stavke
Tarifni Profil : mix 1250
stanje: 0.00
Preostali besplatan saobracaj:
Minuti u nacionalnom saobracaju:448:00
Sms:450

? ? Hvala na odgovoru unapred zahvalan.

NA MTS MREZI SAM

mix paket ti znaci da mozes da zoves sve mobilne mreze i fikse telefone u zemlji...minuti u nacionalnom saobracaju 448 znaci da ti je toliko preostalo do kraja meseca a isto to ti znaci i za sms poruke 450..samo mts nije bas mnogo azuran u proveri stanja pa kasne sto znaci da mozes da razgovaras a oni ti ne skinu preostale minute tek posle nekog vremena..ne znam da li ti jos nesto nije jasno.

pa neznam jedino mi taj cudan broj ostalo sam sve 063 a i nisam toliko zvao poruka mozda 60 neverujem ni toliko da sam imao u aprilu a mobilna mreza mi je bila iskljucena(to je valjda za net) isao sam preko kucnog adsl-a sa wirelessom./

Zavisi od kada do kada ti ide obracun, bez obzira kada si uzeo telefon, tako da ti je taj iznos bio racun koji si napravio pre nego sto ti je tarifa pocela da "deluje"... Zato ti se pojavilo samo prvi put tako a od sada ce samo kada prekardasis paket...

Nadam se da sam pomogao ;)

Back