hitno

• Začetnik teme Začetnik teme violina..
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
V

violina..

Gost
Hm postavicu jedno vama mozda cudno pitanje.Moji roditelji su veoma strogi i uvek su "zabranjivali" da mi musko drustvo dolazi u kucu ni sad nije nesto bolje iako sam punoletna i sve to ali moj problem je sto ja neznam kakko se ponasat u muskom drustvu.Sve cesce mi se desava da mi telom prolaze neki trnci,da mi ruke zadrhte pre kod nekih osoba koji su mi se svidjali i slicno a sada kod meni "nepoznatih" Boze sta se to desava sa mnom?!Trebam se naci sa jednim mozda "buducim deckom" a ja se sada bojim da mi se nece javiti neki od ovih simtoma.Pored toga imam strah od toga da nepoludim?! Napomenila bi da pijem tablete diane-35 dali je to mozda posledica tih tableta :cry: ?Molim savet doktora i ovih dobrih ljudi na ovom forumu :)

Dinana 35 nema veze sa tim,to ti je duso moja cista psihosomatska reakcija,strah,trema a telo to pokazuje upravo na taj nacin.
Ajde ti lepo probaj da se opustis,ako krenu da ti se tresu ruke a ti ih sakri u dzep ili pod sto :lol: i opusti se malo,zaboravi na trenutak mamu ,tatu i njihove zabrane.Samo udahni duboko i izivaj!

Back