veselja, koncerte i slično i zatvoriti sve ugostiteljske objekte kako bismo usporili novi talas, da li se slažete?
ako ne, za koje mere se zalažete uoči 4. vala?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
veselja, koncerte i slično i zatvoriti sve ugostiteljske objekte kako bismo usporili novi talas,
Da li ili nije ali je tako mocno, kada ljudi ne obracaju paznju ipak to je toliko zalosno koliko mnogo ljudi pogine u automobilskim nesrecama.veselja, koncerte i slično i zatvoriti sve ugostiteljske objekte kako bismo usporili novi talas, da li se slažete?
veselja, koncerte i slično i zatvoriti sve ugostiteljske objekte kako bismo usporili novi talas, da li se slažete?
Super, samo ima jedan problem: Kako sam ja koji ne gledam tv već nekoliko godina prošle godine dobio koronu?Ne zatvarati. Ugasiti televizor. I to je to.
Super, samo ima jedan problem: Kako sam ja koji ne gledam tv već nekoliko godina prošle godine dobio koronu?
Ti vakcinisan, ja ne. Ti bolestan, ja ne. Ti u strahu iako vakcinisan, ja ne. Šta će vam tolike vakcine kad ništa nisu pomogle.Super, samo ima jedan problem: Kako sam ja koji ne gledam tv već nekoliko godina prošle godine dobio koronu?
Itekako su pomogle. Jednog dana ako budeš doživeo moje godine nećeš se tako smejati.Ti vakcinisan, ja ne. Ti bolestan, ja ne. Ti u strahu iako vakcinisan, ja ne. Šta će vam tolike vakcine kad ništa nisu pomogle.![]()
Važi.Itekako su pomogle. Jednog dana ako budeš doživeo moje godine nećeš se tako smejati.
A koliko imas godina? 60?Itekako su pomogle. Jednog dana ako budeš doživeo moje godine nećeš se tako smejati.
Duplo više od njega. Detalje možeš videti u mom profilu.A koliko imas godina? 60?
Pa dobro 55 nije mnogo. Starost se meni jacinom duha, ne godinama.Duplo više od njega. Detalje možeš videti u mom profilu.
Mlad dečko 55 nije ništa, evo moja rodbina sve neke babe i dede imali koronu živi i zdravi.Duplo više od njega. Detalje možeš videti u mom profilu.
Ako nisi znao vakcinisani su superširitelji bez indikacija ugl. Vas treba obeležiti jer ste opasnost. Vakcinisani čim su se pukli odma su krenuli da landraju okolo i da se hvale pa je korona opet krenula da se širi.najbolje da se ljudi koji nisu preležali vakcinišu i sve da funkcioniše normalno...
Ali pošto nema vajde da se nadam da će to da se desi jer ima onih koji su se svašta iztripovali i to žešće onda obavezan negativan test za ulazak u zemlju,na koncerte i ostala okupljanja,maska kad se ide u gužvu i zatvorene prostorije i javni prevoz...Distanca kao do sad...
Kad nije bilo zatvaranja ono zimus kad je bilo najgore i to pre vakcinje sad kad ima i vakcinisanih nije fora da se sve zatvori da oni koji su preležali ili se vakcinisali mora da iospaštajau zbog nekih tvrdoglavih utripovanih