ХИТНО ЗАБРАНИТИ НКПЈ !

Ne druskane Titoizam i Staljinizam su za demokratiju,ali protiv eksploatacije i licnog bogacenja,koji se najvise ogleda u monopolu.Dakle pricaj ti sta hoces i radi sta hoces(mozes i da kritikujes),ali dokle god ne prelazis granicu onoga sto se zove-NEUGROZAVANJE TUDJEG INTEGRITETA,onda ti je slobodno delovanje dozvoljeno.Zabrane i nasilja su se u to vreme vise sprovodila zbog toga sto su komunisti trazili osvetu za ono sto je nad njima pocinjeno.Inace mozes da proveris,da su prve levicarske partije u Evropi sasvim legalno delovale,dok nisu poceli strajkovi(kao legitimno ljudsko pravo koje je u vreme sirovog kapitalizma zabranjivano).Pa druze vi liberalni-demokrati i desnicari ste na kraju krajeva morali da popustite pred levicarskim idejama i dozvolite ljudima-PRAVO NA STRAJK! Time ste samo priznali svoju gresku.
Nema demokratije ako nema redovnih(svake 4-5 godine)fer,visepartijskih izbora na kojima ce narod da izabere ko ce da upravlja zemljom.

PS To je samo jedan primer i to onaj najocigledniji.

Nije antidemokratski cin zabraniti rad partiji koja je sledbenik Josipa Broza odnosno partiji koja hoce da osvoji vlast putem zlocina. Ako je NKPJ takva stranka ja sam za zabranu.

Koje ste vi neznalice!:-? I ti i ovaj zox.Pazljivo citam i cekam kada ces da uvidis greske u tvojim postovima,ali izgleda da ces da nastavis da pises netacne informacije dok te ne opomenem.

NKPJ nema veze sa J.B.Titom,jer je NKPJ staljinisticka partija

Josip Broz je osvojio vlast masovnim ubistvima tokom 1944. i 1945.godine.To je bila revolucija.
Kao sto rekoh NKPJ nema veze sa Titom,vec sa Staljinom.Ali da bi mogao da ti objasnim smisao revolucije u tom periodu,moracu da odbranim Tita na ovom mestu.
Dakle ti si izgleda zaboravio da je komunistima bilo zabranjivano da strajkuju,bore se za bolje uslove rada,ucestviju u parlamentarnom zivotu...
Pa to ne da zasluzuje revoluciju,nego su trebale TRI revolucije uzastopno da se dese,kako bi kapitalisticki idioti shavtili da ne mogu neke stvari da ogranicavaju.

Uostalom problem vas liberalnih-demokrata je sto kritikujete nekoga a niste ni program procitali...

REVOLUCIJA NARAVNO DA PODRAYUMEVA OBRACUN SA KONTRAREVOLUCIJOM,PO MOM MISLJENJU KOD NAS TAJ OBRACUN NIJE BIO DOVOLJNO DETALJAN

Pa i nije...u pravu si.Koliko ja znam i u SFRJ,Nepalu,Grckoj,Spaniji, itd...Pralamentarni levicari su se vecinski borili u revolucijama,za raziku od sacice idiota poput anarhista, koji su hteli da pridobiju siroke narodne mase,a nikada nisu uspeli.:-D

Ajde reci,koji ste bre vi faktor medju revolucionarnim gerilcima u Nepalu?Pa tamo su svi gerilci poceli da ucestvuju u parlamentarnom zivotu ove godine.A vi? Gde su ti vasi anarhisti i Trockisti?

Pa i nije...u pravu si.Koliko ja znam i u SFRJ,Nepalu,Grckoj,Spaniji, itd...Pralamentarni levicari su se vecinski borili u revolucijama,za raziku od sacice idiota poput anarhista, koji su hteli da pridobiju siroke narodne mase,a nikada nisu uspeli.:-D

Ajde reci,koji ste bre vi faktor medju revolucionarnim gerilcima u Nepalu?Pa tamo su svi gerilci poceli da ucestvuju u parlamentarnom zivotu ove godine.A vi? Gde su ti vasi anarhisti i Trockisti?

Slusaj some neobavesteni,za ucesce anarhista u revolucijama postoji brojna literatura i mogu te uputiti na nju ako zaista te zanima,mislim da bi ti to cak i koristilo,obzirom da non stop pokazujes da pojma nemas kada se radi o anarhizmu.Sto se faktora tice,vi iz NAZOVIKPJ ne da niste nikakav faktor,vi prosto predstavljate jedan les koji truli i smrdi a nikako da vise istruli.BLAMIRATE LEVICU BRE.Ako je ostalo nesto od levih ideja u tim senilnim glavama,ucinili biste revolucionarnom pokretu veliku uslugu kada biste se samoraspustili.

Koje ste vi neznalice!:-? I ti i ovaj zox.Pazljivo citam i cekam kada ces da uvidis greske u tvojim postovima,ali izgleda da ces da nastavis da pises netacne informacije dok te ne opomenem.

NKPJ nema veze sa J.B.Titom,jer je NKPJ staljinisticka partija
Nisam rekao da je NKPJ takva stranka vec ako je NKPJ takva stranka...
Kao sto rekoh NKPJ nema veze sa Titom,vec sa Staljinom.Ali da bi mogao da ti objasnim smisao revolucije u tom periodu,moracu da odbranim Tita na ovom mestu.
Dakle ti si izgleda zaboravio da je komunistima bilo zabranjivano da strajkuju,bore se za bolje uslove rada,ucestviju u parlamentarnom zivotu...
Pa to ne da zasluzuje revoluciju,nego su trebale TRI revolucije uzastopno da se dese,kako bi kapitalisticki idioti shavtili da ne mogu neke stvari da ogranicavaju.

Uostalom problem vas liberalnih-demokrata je sto kritikujete nekoga a niste ni program procitali...
REVOLUCIJA NARAVNO DA PODRAYUMEVA OBRACUN SA KONTRAREVOLUCIJOM,PO MOM MISLJENJU KOD NAS TAJ OBRACUN NIJE BIO DOVOLJNO DETALJAN
Titoisti su ubili na hiljade ljudi iz naroda samo zato sto su ti ljudi hteli demokratsku Jugoslaviju.To je ZLOCIN.

Nije antidemokratski cin zabraniti rad partiji koja je sledbenik Josipa Broza odnosno partiji koja hoce da osvoji vlast putem zlocina. Ako je NKPJ takva stranka ja sam za zabranu.
Ma kakvi zločini, 2. svetski rat je prošao davno.
Josip Broz je osvojio vlast masovnim ubistvima tokom 1944. i 1945.godine.To je bila revolucija.
Ista ubistva su činili i četnici, pa ti ne bi imao ništa protiv njih.

eremita:
Док Путин најављује расписивање референдума за уклањање балсамованог леша Лењина и измештање на гробље где му је и место, док Путин одаје почаст невиним жртвама Стаљина и стаљинизма - ОВДАШЊИ БОЛЕСНИЦИ СЛАВЕ НАЈВЕЋЕ ЗЛОЧИНЦЕ У ИСТОРИЈИ ЧОВЕЧАНСТВА УНАЗАД 2000 ГОДИНА - па ово је невероватно!!!
Треба их забранити!
ma yebo te putin vishe, choveche...

Ne ti ljudi su hteli KAPITALISTICKU jugoslaviju u kojoj je neposredno pre rata bila zavedena apsolutna DIKTATURA monarha.
Ti ljudi su hteli demokratsku,kapitalisticku Jugoslaviju.
Ma kakvi zločini, 2. svetski rat je prošao davno.
Drugi svetski rat jeste prosao davno ali jos uvek ima ljudi koji bi hteli da osvoje vlast putem zlocina(Titoisti).Kao sto rekoh,ako je NKPJ takva stranka ja sam za zabranu.
Ista ubistva su činili i četnici, pa ti ne bi imao ništa protiv njih.
Ja osudjujem zlocine koji su pocinili neki cetnici.

Svi cetnici su zlocinci!GVNA KVISLINSKA!

Е свашта, па да ли на планети постоје већи НАРОДНИ НЕПРИЈАТЕЉИ И ВЕЋИ ЗЛОЧИНЦИ ОД КОМУЊАРА СВИХ БОЈА.......:evil: руке су вам до лаката окрвављене крвљу сопствених сународника, а чињеница да се ти а и теби слични још усуђујете да се оглашавате показује КОЛИКА ЈЕ И КАКВА ЈЕ ГРЕШКА ШТО НИСТЕ ИЗВЕДЕНИ ПРЕД СУД ДА ОДГОВАРАТЕ ПА МАКАР И ПОСТХУМНО... мамицу вам...

Partizan sam,
tim se dicim...

Jbe mi se za sunarodnike,ako su kapitalisti,moji su neprijatelji.Cetniciiii secate se jedne nalepnice,porucujem vam to isto.

Па сигурно да се дичиш када си човеколики партизан. Само ипак прекини више да размазујеш по екранима своје излучевине, поприлично сам гадљив.

Сећамо се ми СВЕГА - а доћи ће време када ћете се и ви злочинци свега присетити...

Back