HITNO! Treami savet jedan

Ćao svima, imao sam 17 godina. Danas mi dolaze neki gosti a oni imaju ćerku tu smo generacija.
Obzirom da joj tata direktor manje banke, onako siroma čovek sastavlja kraj sa krajem,
zanima me dal da ja nju muvam danas i kako?
Da li bi valjalo da joj dam konkretne predloge oko nekih stvari dok naši dezertuju nakon obilnog i bahatog ručka?
Koju muziku da izaberem da je njeni ne čuju ako bude glasna, pošto ja stvarno sa njom nemam isksutva?
Jel da izbacim kera iz sobe ili može da ostane? Št ga znam ni on ne voli nepoznate sav je na mene...

Puno, ali puno hvala...
buraz nema nista od toga. Prodrmaj ga par puta da budes relaksiran
. Obicno su bogate devojke najnormalnije , dok one siromasne gledaju samo kako da omaste brke

ma brate samo joj sroci sve u facu, ono, videcemo se sad i ko zna kad, sto ne bi iskoristili ovaj jedan dan ka da nam je poslednji, da imamo sta unucima da pricamo itd, isl :mrgreen: na neku ozbiljniju pricu ce se primi mozda, ali je pitanje dal ti dobijas ono sto smeras takvim gestom.......mada kad bolje razmislim, vec je osam sati, mozda si vec i zavrsio pos'o, javi kako je bilo :ok:

Ćao svima, imao sam 17 godina. Danas mi dolaze neki gosti a oni imaju ćerku tu smo generacija.
Obzirom da joj tata direktor manje banke, onako siroma čovek sastavlja kraj sa krajem,
zanima me dal da ja nju muvam danas i kako?
Da li bi valjalo da joj dam konkretne predloge oko nekih stvari dok naši dezertuju nakon obilnog i bahatog ručka?
Koju muziku da izaberem da je njeni ne čuju ako bude glasna, pošto ja stvarno sa njom nemam isksutva?
Jel da izbacim kera iz sobe ili može da ostane? Št ga znam ni on ne voli nepoznate sav je na mene...

Puno, ali puno hvala...

i tebi:P

Back