Sasa Zuber
Početnik
- Poruka
- 23
Koji modem saradjuje sa win xp pro service pack 2? Ili kako da nateram moj da proradi?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Agere je u stvari Lucent, ako taj Lucent kog imas radi trebalo bi i Agere da radiSasa Zuber:Nikako nisam uspeo da se javim i nabavim bilo kakav modem a nisam hteo da kupim opet neki modem,imam dva komada jedan je agere taj je nekad kao pistao ali nista i komp ga nikako nije prepoznavao posletoga ,a drugi je sweex-ov ambient modem i sa neta sam skinuo drivere za njega ali nikako nisam uspeo da ih instaliram isti problem kao i sa prethodnim komp prepozna novi hardware i tu je kraj .Drivere sa narezao na cd,stavio ih na floppy ali uvek isto ono kao neodgovarajuci software i nemoze da se upotrebi hardware.Toliko znam probao sam jos nakih gluposti ali nista nije dovelo do uspeha.Usput od brata sam uzeo lucent-ov modem i on evo radi bez problema. :shock:
Ja imam 536EP, ali DTK, tako da mislim da nije problem u Intelu (chipset), vec u SWEEX-u! I samo da napomenem, taj modem nije hardverski, iako to pishe na kutiji. Danas su jako retki 100% hardverski modemi, i pretezno su eksterni.Big Daddy:Ja imam taj 536EP (Sweex Hardware). Izmenjao sam mali vagon drajvera, a o cackanju po opcijama da ne pricam. Al on nece brze od 31,2Kbps (ustvari svaki 100-ti put ide na 48Kbps, i ima razlike). Probao sam i neke programe za testiranje modema, kao sve ok. Onda reko da nije tel linija. Odnesem komp kod komsije koji ima isti modem (samo Software) i koji ide na 52Kbps. Al opet isto. Valjda ga mrzi da radi brze .