HITNO POTREBNA POMOĆ!

• Začetnik teme Začetnik teme Teja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
au devojcice....hmmm izvini ali odustao bih jer ona ce hteti da se pari a uslova za stence nemam...a da je sterilisem nije humano...nista,kad ti dodju opet ovakvi mecici ti javi :))) pozzzz

Alo? Popkeee... pa mi tebe računamo medju te "potencijalne buduće vlasnike" koji su "rezervisali mužjake" :)?! A. znaš, i oni bi da se pare... sterilizacija je ok... mečića imam još kolko oš,... Sada ozbiljno, i ja bih Božić da provedem sa najbližima, sledeću nedelju radim pre podne - ako si još uvek zainteresovan zvrcni me da se dogovorimo kada možeš da dodješ da odabereš "svog" mužjaka. Lep pozdrav,

Teja & zverovi

Mala promena - još jedan momak nam je (ipak) slobodan :)

Prilozi

• P1010010.jpg
    P1010010.jpg
    23,3 KB · Pregleda: 16
Teja izvini molim te,do danas nisam znao dali dolazim po mece ili ne.Nadogradjuje se kuca da se iskoristi ovih par toplih dana pa su svi gradjevinski materijali sstavljeni u dvoriste i kucica je data ciganima u staro gvozdje tako da uslova vise nemam :(((((((
izvini molim te!!!

cini mi se da se ljudi previse lako zalecu, obecaju i onda odustaju
mislim da je bas bzv davati laznu ndau i zivotinjama i ljudima koji pokusavaju da ih udome...ajde malo razmislite pre nego sto doneset odluku da cete uzeti zivotinju
koliko se secam ti si jos pre 5 dana hteo da dodjes da uzmes stene? sta se od tada desilo? mislim sta bi bilo da si ga tada uzeo? da li bi ga vratio jer si nakandno saznao da treba da se pari ili sterilise? ili bi ga vratio jer su se radovi u kuci produzili?
nemojte se igrati sa tim malim stvorenjima, oni nisu vase plisane igracke :I

mislim da je bas bzv davati laznu ndau i zivotinjama i ljudima koji pokusavaju da ih udome...ajde malo razmislite pre nego sto doneset odluku da cete uzeti zivotinju
koliko se secam ti si jos pre 5 dana hteo da dodjes da uzmes stene? sta se od tada desilo? mislim sta bi bilo da si ga tada uzeo? da li bi ga vratio jer si nakandno saznao da treba da se pari ili sterilise? ili bi ga vratio jer su se radovi u kuci produzili?

koliko vidim ova poruka se odnosi i na mene ,kao prvo ja sam bio spreman da udomim štene i sve je bilo spremno ALI u nase dvoriste je dosla zenka mesanca kojoj je takodje potrebna pomoc ,ona je bila lutalica nismo mogli da je oteramo kad je vec dosla ,a 2 psa ne mogu da drzim.

nemojte se igrati sa tim malim stvorenjima, oni nisu vase plisane igracke
:I

Mislim slicno :ok:.

koliko vidim ova poruka se odnosi i na mene ,kao prvo ja sam bio spreman da udomim štene i sve je bilo spremno ALI u nase dvoriste je dosla zenka mesanca kojoj je takodje potrebna pomoc ,ona je bila lutalica nismo mogli da je oteramo kad je vec dosla ,a 2 psa ne mogu da drzim.

ne odnosi se na tebe jer si udomio kucu kojoj je bila potrebna pomoc i ako je tako to je zaistva divno : )

Oups, ovde se baš zakuvalo u Tejinom odsustvu :). Bez sekiracije - udomljavanjem se bakćem već dovoljno dugo da sam navikla na promene planova, a kucama i macama ne pričam ništa dok nisam 100% sigurna da je u njihovu korist :). Aco izvini, juče sam se sručila u krevet pa nisam stigla da ti ottipkam - svaka čast na udomljenoj kuci! Znam i kada i kako (i zašto) si hteo psa i potpuno te podržavam u nameri da zadržiš kucu koja ti je došetala u dvorište. Ako ti bude potrebna pomoć oko sterilizacije/kastracije, bilo koji savet, kontakt - slobodno mi se obrati :). Pozdrav svima,

Teja & zverovi

Nemoj da se ljutis na ljude, imali su najbolju nameru...

Nemoj da se ljutis na ljude, imali su najbolju nameru...

Nekad samo namera nije dovoljna. Mene cudi da je za odustajanje bilo dovoljno da se izbaci kucica, i eto sad vise nema uslova.
Najgore je kada imate punu kucu stenaca koje ste pokupili sa ulice da ih spasite, i neko se zaleti, obeca i sl. a vi se, ne daj boze, oslonite na rezervacije koje propadnu,....sta posle sa tim zivotinjama.

Pre uzimanja i zaletanja sa obecanjem dobro promisliti!!!!!!!!!
Sta bi bilo da je dete u pitanju, hocu dete, e..........sad vise nemam uslova pa ne bi.... to tako u zivotu ne ide.

Ma dajte ljudi, mali je smešan od početka, reka sam ja Teji da od njega nema ništa...ali šta je tu je...ljudi koji se bave udomljavanje, na žalost, navikli su na razne "humaniste":zgrudvanje:

ako se ovo odnosi na mene .recu jos jednom

JA SAM BIO SPREMAN DA UZMEM KUCE ALI JE U DVORISTE DOSLA ZENKA KOJA JE BILA LUTALICA I JA SAM JE UZEO I NA VREME SAM REKAO DA NEMOGU DA DRZIM DVA PSA I TO JE TO I OVOM PSU JE BILA POTREBNA POMOC,BILA JE SKROZ MOKRA,GLADNA,STA SAM TREBAO DA URADIM .JA UOPSTE NISAM ODUSTAO ZATO STO NEMAM KUCICU .

JA SAM BIO SPREMAN DA UZMEM KUCE ALI JE U DVORISTE DOSLA ZENKA KOJA JE BILA LUTALICA I JA SAM JE UZEO I NA VREME SAM REKAO DA NEMOGU DA DRZIM DVA PSA I TO JE TO I OVOM PSU JE BILA POTREBNA POMOC,BILA JE SKROZ MOKRA,GLADNA,STA SAM TREBAO DA URADIM .JA UOPSTE NISAM ODUSTAO ZATO STO NEMAM KUCICU .

Nije Aco, nisam nisam ni videla to što ste napisali, odnosilo se na Pokeee ili kakvo već :zpozdrav:

u bre aco, svi ti poimenicno pisemo da nema veze sa tobom, lepo sto si spasao neku drugu dusu kojoj je bio potreban dom

pozz i zelim vam dug i srecan suzivot (tebi i culetu:))

poslala sam na mobilni sa oglasa za ove tvoje kerice u pet centru jedan broj mobilnog, lik bi mesanca labradora, a evo ti jos jedan broj decko hoce cupavo stene 0611732001, koliko sam shvatila iz tel razgovora osim ovih crnih imas jos neke stence, pa ponudi koje god, evo ti mail ovog momka sto sam ostavila broj pa mu pusti slike, ja mu rekla da ce ga kontaktirati moja drugarica posto je moj stenac izbacen na badnji dan, nestao, a zbog oglasa u novinama zovu ljudi kao blesavi

mail je zeljko.korunovic982@gmail.com

pozz i srecno!!!!

Pirgo, hvala za kontakte :). Vesela saranice, ova tura malaca je manje-više rezervisana. Kažem manje-više jer sam svesna činjenice da u naredne dve nedelje (koliko ću ja insistirati da ostanu uz mamu) još ljudi koji su se javili da bi ih hteli za ljubimce može da se predomisli. Broj tr je tu i još uvek aktuelan - mama Lajku i štence hranimo, čistimo od parazita, vakcinišemo moj drugar i ja. Oboje imamo svoje pse, mačku i poslove koji nikako ne dopuštaju takav luksuz kao što je odgajanje štenaca. Oboje od kako su štenci došli na svet radimo sve što znamo i umemo ne bi li namakli potrebne parice. Pomoć smo dobili od onih koji znaju kako nam je - iz iskustva - od ljudi koji rade slične stvari u životu, imaju sličan broj kućnih ljubimaca i u sličnoj su materijalnoj buli. I ova priča se prenosi na većinu imena na koja ćeš da naletiš ovde i na drugim forumima ljubitelja životinja. Uh, sada ga odužih :). Elem, štenci nisu podeljeni, neće biti deljeni još dve nedelje minimum - znači treba nam hrane za još dve nedelje, benzina za vozanje tamo-amo, novca za vet. usluge.

Ovde ću još jednom da postavim pitanje - da li neko od vas ima onaj žičani transporter koji staje u prtljažnik automobila (Škode Fabie)? To bi nam zaista bilo potrebno već u ponedeljak kada se malci dovoze na prvu vakcinu :). Sad odoh da šetam kera i zzz... Hvala svima za brigu al mojne tolko da se jedite ,),

Teja & zverovi

Juče je i poslednji dasa otišao iz naše kuće - pravac u kuću na Vračaru :)! Svi Lajkini štenci su lepo zbrinuti, kod ljudi koji su prošli Raškovu i moju verbalnu torturu i ispitivanje, i, moram reći, svi nam se jako dopali :)! Naravno, hvala vama koji ste nam pomogli da štence ovako lepo podignemo :)...

Back