HITNO - Nadogradnja noktiju

ra-ta-tat:
pa zato sto je "hitno"

ne znam kako, ali sam sigurna da ce preziveti i bez toga

i zato nije hitno

vi u Srbiji preterujete sa tim pacenjem oko doterivanja... to je meni proseravanje

Ako nemaš šta pametno da kažeš bolje je i da ne pričaš ... tako kaže naš narod.
U petak sam imala snimanje jedne emisije u kojoj su mi ruke u prvom planu .... Imam kratke nokte i nije mi se baš dopala ideja da su mi ruke u tom izdanju. Eto objašnjenja.
Bilo je hitno jer mi je za snimanje javljeno u sredu i nisam mogla da nadjem salon koji ima slobodan termin.

Šta je tu čudno? Ti nikad nisi nešto hitno obavljao/la u životu?
Šta je problem što mi u Srbiji volimo da smo doterani? Vi tamo ne volite?

Zahvaljujem se svima koji su se potrudili da mi pomognu. Telefone ću zapisati, da bih mogla da ih kontaktiram za ubuduće. Preporuke su mi jako bitne ... da mi ne bi upropastili nokte :)

ra-ta-tat:
pa ja nisam tu da ispunjavam necije zelje
radim sta hocu i kazem sta mislim... ako nekom smeta ne mora da cita

da li je kulturno ili primereno ... nemoj da meni dahces za vrat, nemam ti ja vremena za to

i ne zanima me :D
A sto se onda odazva na ovu temu? Pa devojka je normalno zatrazila savet i pomoc. Sto se ti osecas prozvanim/om, nije mi jasno?

NatasaNatasa:
Ako nemaš šta pametno da kažeš bolje je i da ne pričaš ... tako kaže naš narod.
U petak sam imala snimanje jedne emisije u kojoj su mi ruke u prvom planu .... Imam kratke nokte i nije mi se baš dopala ideja da su mi ruke u tom izdanju. Eto objašnjenja.
Bilo je hitno jer mi je za snimanje javljeno u sredu i nisam mogla da nadjem salon koji ima slobodan termin.

Šta je tu čudno? Ti nikad nisi nešto hitno obavljao/la u životu?
Šta je problem što mi u Srbiji volimo da smo doterani? Vi tamo ne volite?

Zahvaljujem se svima koji su se potrudili da mi pomognu. Telefone ću zapisati, da bih mogla da ih kontaktiram za ubuduće. Preporuke su mi jako bitne ... da mi ne bi upropastili nokte :)
Ja samo znam da kada mogu da pomognem, ja to i uradim. Zasto je to nekome u tom trenutku potrebno, to se tice samo te osobe koja trazi pomoc. Ja sam uvek tu za pomoc, ako mogu da je pruzim!
Sve najbolje

imam isti problem kao devojka koja je postavila temu.... HITNO mi treba broj salona koji radi kvalitetan trajni french (jer nisam otisla na zakazanu korekciju, pa mi je jutros nokat pukao, a kod stare kozmeticarke ne mogu, jer je na porodiljskom), ali da se nalazi na banovom brdu ili u centru... hvala unapred!!!!
P.S. mirka je pomenula devojku na banovom brdu, ako mogu da dobijem njen broj, plz

Bilo bi mi drago da vam preporucim devojku koja meni radi trajni french :) Kod nje radim noktice vec skoro godinu dana..i sada bi mogla dugo da vam pricam koliko su lepi i kvalitetno uradjeni ali necu ;)..ako uspem da ubacim slicicu volela bih i da ih vidite...u svakom slucaju velika preporuka pa ako ste zainteresovane rado cu vam poslati broj

Back