o ovome sam pricala, ali kako sam i znala ne vredi.to da li sam lepa spolja je diskutabilno isto kao da li sam samo tako lepa.ti to ne znas.to sto ti imas ne mogu nikada imati,jer nisam ti.ovo sto ja imam ne prosipam okolo kao da je nesicrpno,i kao da ubedjujem samu sebe da je tako,sto ti radis.ja kada sam srecna i zadovoljna onim sto imam ne pricam o tome.ne zabijam glavu u jastuk i ne grizem isti,nisam to radila u situacijama ni kada bi neko drugi umro.ja znam koliko sam jaka,ali o tome ne spredam junacke forumske price.to jednostavno nije moj stil.ali,dobro ti si odabrao takav.tvoje je da biras.to sto ti mislis o sebi je samo tvoje misljenje.a nije dobro biti jednostran.
ja nikada nisam pisala o mom braku da bi doneo takav zakljucak.i necu.i nikada nisam rekla da neko ne moze da uziva.ogorcena sam na nebrigu prema ljubavi i deci,ali to moze i neko ko zivi u zajednici.zar ne?struja ne cvili.ako hoces da me cimnes,moraces na neke neklasicne,neustaljene nacine.opste zamenice za jad i bedastocu nisu na meni primenjljive.
umem da citam,i vidim sta je napisala ne moras da mi prevodis.ali dobro,to ti je valjda profi deformacija.kada smo kod tog cuvenog obozavanja,sta to zapravo znaci?jos jedna od otrcanih fraza koju ljudi u prvom zanosu govore.obozavanje je neprolazna kategorija.ljudi mesaju pojmove,olako ih lepe za impresije.moj bivsi muz mene jos uvek obozava,verovatno ce do kraja zivota.ali,kakve veze to ima sa mnom?to je njegov osecaj,ali ne i moj.ti stvari prihvatas samo onda kada se podudaraju sa tvojim misljenjem i onim sto zelis da procitas.
Ti nemaš više šta da daš, niti želiš, jer si gorko sjebana u glavu emotivnim živom i to je nastalo posledično.
bio si sa mnom pa je ovo zakljucak?