Hitno! Ksiaomi Redmi 9 se samo restartuje!

Uspeo sam nekako da uđem u safe mode, pobrisao sam sav keš, sve živo što sam našao sve aplikacije sam očistio i telefon se normalno upalio posle restarta. Biće da mu je totalno iscurela lažna memorija! Prosto nisam mogao da verujem telefon jedva godinu dana, ima silikonsku zaštitu, nikada mi nije ispao. Prosto neverovatno! Katastrofa nekvalitetni telefoni!
Sta se Mario cudis to ti je low klasa telefona ,koliko muzike toliko para .

Vraćaj to odmah u Kinu. Idi u A1 da vidis da raskines ugovor ili nekako da se otarasis moba.
Zid je resenje problema ..

Ako tri puta vrate telefon iz servisa, i ništa ne urade, ima pravo na novi uređaj. Tj tako je bilo pre par godina
Nema sta da urade ako proglase da je vlasnik kriv. Uvek se igra na tu kartu. Posebno kod skupljih kvarova ili kod onih koje ne umeju da poprave. Sa druge strane, naruce delove od proizvodjaca i popune sve kao da su popravili. Svasta rade serviseri. To je pljacka samo takva u Srbiji gde kontrole nikakve nema ni za sta.

Ako tri puta vrate telefon iz servisa, i ništa ne urade, ima pravo na novi uređaj. Tj tako je bilo pre par godina
Sklepaju i kažu da je uređaj bio ispravan i da ti nisi normalan što im donosiš uređaj. Meni je hrvatski t com 5 puta popravljao lg telefon dok nije istekla garancija. Telefon radi 10 dana i crkne. Ne možeš im ništa lakše bi se dogovorio sa dilerom kokaina ili oružja nego sa njima.

Otkrio sam ko mi pravi problem, smrdljivi google play store! Kada ga otvorim samo ovo stoji!

Screenshot_2022-03-02-23-49-46-452_com.android.vending.jpg

Kada mu obrišem keš i kada ga ubijem opet isto! Kršomi će da eksplodira za par dana ako nema update app!

Back