Hitno-kako ubiti miris benzina sa psa?

Poruka
4.413
Crnka mi se negde uvaljala u benzin ili je neko polio, bila je sva od beznina, okupala sam je dva puta samponom za pse, dobro nasapunjala i jos sa razblazenim sircetom, ne vredi, i dalje se uzasno oseca. Ona trci po celom stanu kao luda, pokusava da kopa, sve vreme kija, valjda i njoj smeta. Plasim se da joj ne naskodi, da li neko ima ideju sta da radim?

Crnka mi se negde uvaljala u benzin ili je neko polio, bila je sva od beznina, okupala sam je dva puta samponom za pse, dobro nasapunjala i jos sa razblazenim sircetom, ne vredi, i dalje se uzasno oseca. Ona trci po celom stanu kao luda, pokusava da kopa, sve vreme kija, valjda i njoj smeta. Plasim se da joj ne naskodi, da li neko ima ideju sta da radim?

Plasim se da sta god probas od "hemijskih" preparata sto je mirisljavo takodje moze da joj naskodi :think: Mislim da je najbolje da je pustis da se izvetri prirodno. Nista mi pametno ne pada na pamet :neutral:

Uh ne znam, nadam se da ce biti sve ok, sad grejem vodu (otisao ceo bojler na ta dva kupanja) pa cu probati da je okupam nekim mojom kupkom sa bas jakim mirisom, znam da ne valja al ona je skroz preplasena, trci po kuci povijenog repa, cvili, ide do prozora da hvata vazduh, prenje se na krevete sto zna da ne sme, nikad je nisam videla takvu :(

Hvala na interesovanju, mimis mom, dobro je Crnka, jos se malo oseca ali ni blizu kako je bilo. Stan smo tek juce uvece skroz izluftirali, katastrofa, nije moglo da se dise. Inace ustanovili smo i gde se uvaljala-u blizini nas je toplana koju ona redovno obilazi (ima jedno mesto gde moze da se provuce i udje), juce kad smo setali osecao se taj miris i videli smo neku ogromnu barustinu, pretpostavljam da je to to, ili se tu uvaljala ili se okliznula posto jurca ko muva bez glave.. Sad dal je nafta il benzin ja nemam pojma :neutral: Danas je bila kod veta na vakcinaciji i pregledu, sve je ok tako da smo mirniji.

Back