HITNO!!Kako najbolje da pitam devojku za izlazak

Vojnik06

Obećava
Poruka
55
Ovako svidja mi se jedna devojka vec duze vreme, dajte neke kreativne fore za poziv na setnju. Nesto poput, da joj ubacim papir u unatrasnji dzep jakne dok je na treningu ili tako nes zanimljivo. Pozuriteee hitno jee

shutterstock_363684530.jpg

Poslednja izmena od moderatora:
Ovako svidja mi se jedna devojka vec duze vreme, dajte neke kreativne fore za poziv na setnju. Nesto poput, da joj ubacim papir u unatrasnji dzep jakne dok je na treningu ili tako nes zanimljivo. Pozuriteee hitno jee
jedna od najkreativnijih fora je "voleo bih da se prosetamo i da te bolje upoznam", ako i odbije prvi put, drugi put je lako..." ehhhej, setnja po oblacima?" :) Salim se, ali to je najbrzi i najbolji put...ceduljicu ce odmah da baci...

Ne brate. Pricaj sa njom, opusteno i samo joj kazi kako uzivas u razgovoru sa njom i da moras da ides ali bi voleo jednom da se lepo ispricate. Ako kaze da je zainterewovana, daj joj svoj mob nek upise br.
Nikakve cokoladice, bombonice, porukice, stene na poklon i sl. Vi ste u fazi upoznavanja, drzi se toga da ne bude nametljivo.

Back