HITNO! AUDIO KONVERTER

La Mirage

Obećava
Poruka
76
Pošto se ubih da nađem nešto što će mi završiti posao, a nikako mi ne ide, molio bih nekog ko zna da mi kaže ime AUDIO KONVERTERA koji MP3 konvertuje u MIDI i WAV format. Poželjno je da ima i crack kako mi ne bi ograničavao dužinu i pravio slične gluposti.

P. S. Treba mi radi konvertovanja melodija za mobilni. Ako neko ima neki bolji predlog neka slobodno napiše.

Zahvaljujem,

Pozdrav svima!
 
:confused: :confused: :confused:

Gospodo (i dame),

Sve je ovo lepo i meni poznato, što se tiče AUDIO CATALIST-a. Treba mi nešto što će mi prebaciti fajl u veličinu od par KB, eventualno par desetina KB. Pošto mi MP3 zauzima mnogo mesta na kartici u mobilnom, treba mi nešto čime ću MP3 prebaciti u MIDI ili AAC (ne znam koji je to format), pošto su to tri formata koje mi mobilni podržava.

IMA LI NEŠTO ČIME OVO MOGU DA NAPRAVIM?
 
Mobile Music Polyphonic. Ja ovo imam na nekom DVD-ju iz Mikra, nasao sam i krek na netu ali samo za verziju 2.5 dok je ova na disku 2.6. Zato mi ne radi opcija da pretvaram recimo WAV u amr ali sve ostalo je u redu. Mogu i da se komponuju melodije kao i da se prebacuju melodije iz MP3 u neki mobilni format (mid, WAV, mmf).
 
GZ:
@All

Molim vas da pricu o krekovima vise ne koristite.. Kako i vecina vas zna da se o tome ne moze raspravljati ovde..

Ukoliko nastavite brisem temu...
Ajde dobro.
Vidim da je pitanje na pocetku godine bilo hitno, ali da ljudi znaju: BeSweet je skroz dobar DOS program koji ima i GUI pa je rad olaksan, takodje je dobar i GX transcoder.
GZ upotrebicu rec KREK na, nadam se, dozvoljen nacin: Krek nije potreban :-). Programi su besplatni, a rade posao.
 
Konvertovanje MP3 u WAV uspesno moze uraditi i Winamp. Ja koristim Winamp 2.91 (besplatna verzija). Ide se na Winamp Preferences --> plug-ins --> output --> Nullsoft Disk Writer Plug-in
jedan klik na dugme configure i podesi .WAV format kako ti je volja. Najbolje je postaviti:
PCM 44.100 kHz, 16 Bit, Stereo jer vecina programa trazi bas ovaj oblik (ili bolje). Ja sam u nokiu S60 klasa (3650) stavio celu pesmu "LUIS - slike u oku" PCM 22.050 kHz, 8 Bit, Mono i "ferceralo" je ko pravo.
Mada je meni radio i ovaj los WAV to je ipak bio mobilni, na racunarima gde se programi mogu "napucavati" koliko hocemo, PCM 22.050 kHz, 8 Bit, Mono, je ipak los zvuk i mnogi programi ga nece prihvatiti (PROVERENO!).
 
boom94:
GZ upotrebicu rec KREK na, nadam se, dozvoljen nacin:


Pazi decko, nije problem u pisanju rijeci vec o nacinu na koji se govori o istom..
Postavljac teme nije explicitno naglasio da trazi free program ove vrste te je u samom naslovu molio da se posalje/preporuci , te sam i stoga dao upozorenje..

Molim vas da se pridrzavate Pravilnika..
 

Back
Top