Hitlerov nacional-socijalizam je jedna vrsta socijalizma?!

exxpertisto za nikad , nista i nigde i nesretni neuki falsifikatoru koji uvek padne na delu:hahaha:
mein kampf je knjiga i to si sam potvrdio

dakle ovde si ti sam citirao izvore koji o onjizi govore ono sto ej istina a ne ono sto bi ti voleo da je napisano,
kad ces bre da pocnes da razlikujes knjigu od zvanicnog partijskog programa :rida:
:rotf:
Gde je link da je Majn Kampf ''knjizevno delo '' ?
Jos tvrdi da je Majn Kampf koju nije nije citala da je to'' knjiga'' , a ne program i nacelo nacisticke ideologije ?
Za tu svoju tvrdnju ne moze da postavi link

Gde je link da je Majn Kampf ''knjizevno delo '' ?
Jos tvrdi da je Majn Kampf koju nije nije citala da je to'' knjiga'' , a ne program i nacelo nacisticke ideologije ?
Za tu svoju tvrdnju ne moze da postavi link
exxpertisto za nikad , nista i nigde i nesretni neuki falsifikatoru koji uvek padne na delu:hahaha:
pa meni uopste nije problem da ti ponovim odgovor koliko god puta nije tebi blam da pitas i citas svoj post koji ja citiram,
dakle evo link u kojoj si ti sam citirao neke SVOJE izvore koji kazu da je mein kampf K N JI G A

Nikita Kulganov:
Mein Kampf (Moja borba) je knjiga napisana od Adolfa Hitlera,
Nikita Kulganov:
Ovo je link knjige Majn Kampf od Hitlera
http://www.dedokwerker.nl/copy/mein...UxBXKIeiFmNsjTvf_sd70CBn7DXZzsb8pNVo7w93uwjUM
Da li ces razumeti zako sadrzaj stavim na Nemackom iz knjige ?

:mazi:

-Mein Kampf, It was his only complete book,
-Mein Kampf, (German: “My Struggle”) political manifesto written by Adolf Hitler. It was his only complete book,
„Мајн кампф“ (нем. Mein Kampf, у преводу значи „Моја борба“) је књига коју је написао Адолф Хитлер,
У књизи је, у политичком смислу, Хитлер најавио и позивао

ako ti ni sada nije jasno javi , mogu ja ovo da podelim u nekoliko delova da ti bude lakse da ukapiras :rotf:

Sta bane tvrdi da je Majn Kampf knjizevno delo i da nema veze sa nacistickim programom i nacistickom ideologijom . njemu je glavni argument da je Majn Kampf knjiga
:hahaha:
bane potvrdjuje da je ono sto si sam citirao istina :mazi:
Nikita Kulganov:
Ovo je link knjige Majn Kampf od Hitlera
http://www.dedokwerker.nl/copy/mein...UxBXKIeiFmNsjTvf_sd70CBn7DXZzsb8pNVo7w93uwjUM
Da li ces razumeti zako sadrzaj stavim na Nemackom iz knjige ?
-Mein Kampf, It was his only complete book,
„Моја борба“ је књига коју је написао Адолф Хитлер,
У књизи је, у политичком смислу, Хитлер најавио и позивао

Ernest Nolte - Fasizam u svojoj epohi 369 stranici
Hitler nije bio socijalista - za to nije potreban nikakav dokaz. Ali on nije bio ni nacionalista - to, pokazuju ,ako nista drugo njegove poslednje reci o nemackom narodu. On je bio covek na granici bolesti, gonjen patoloskim strahovima, a za ciji uzrok mu je njegova infaltilno - eidetisticka sposobnost predocavala ''Jevrejina''. Ali njegov stah kao takav je bio strah jednoga Naroda, jedne kulture jedne epohe.

Back