Histerija

ništa..:rumenko:

nešto ne radim kako treba..

Problem je što ti mene upšte ne razumeš...i misliš da ti ja mislim ko zna šta...mislila sam da si se ovajdio, od siilnih započetih tema na jednu te istu temu....
i počinjem da se sekiram i stvarno, ali stvarno brinem...dođe mi nekako krivo baš-baš....šteta, da si mi malo bliže, al' šta da se radi, ipak verujem u tebe...ali stvaaaarnooo

Problem je što ti mene upšte ne razumeš...i misliš da ti ja mislim ko zna šta...mislila sam da si se ovajdio, od siilnih započetih tema na jednu te istu temu....
i počinjem da se sekiram i stvarno, ali stvarno brinem...dođe mi nekako krivo baš-baš....šteta, da si mi malo bliže, al' šta da se radi, ipak verujem u tebe...ali stvaaaarnooo

sačekajmo još malo, imam još jedno 7-8 viceva da ispričam, pa ako ne upale oni..eto mene do tebe u ..Makedoniju..?

zenska histerija nema veze sa sexom direktno vec sa saznanjem da su zatvorene u krletci iz koje nema beganja. to saznanje kod schizo zena dovodi do pucanja i kolateral je histerija... moz je tri kereca tad hebati ona ce da provristi na sve otvore dok je u ludaru ne zatvore

Imam utisak da brkaš stvari..strah od nepoznatog imamo svi...pa i najrealniji...a očekivati euforično da ti se nešto hitno lepo desi, jer je eto tako u modi, serijama, na estradi..filmu, novinama...ne znam šta je ali to nije histerija...mada eto imaš ovde neke predloge i načine kako to rešiti

Naravno da je histerija. Svaka nesposobnost da se odupres spoljnjem nadrazaju je vrsta histerije. Ko ne moze da zivi po nekim opsteprihvacenim pravilima je histerik i slabic.

Šta ako su pravila histerična ...?

Da li to znači da su onda zakonodavci histerični ?

- - -
Samo daj histeričnima da "uređuju" sankcije i dispozicije, prvo će najslabiji početi da histerišu, a posle će svi histerični polomiti i najjače ...

Šta ako su pravila histerična ...?

Da li to znači da su onda zakonodavci histerični ?

- - -
Samo daj histeričnima da "uređuju" sankcije i dispozicije, prvo će najslabiji početi da histerišu, a posle će svi histerični polomiti i najjače ...

Joj kako si ti dosadan sa tim trazenjem "krivaca". Evropa je vec odavno karantin a ti trazis krivca. Ko je kriv za epidemije? Jevreji? Moze li malo bez tih besmislenih stvari? Prosao si pored rjesenja kao slijep kad se trazilo osnivanje novog naroda, i sad places nad posledicama starenja i propadanja starih naroda. Neces da se pozdravis sa umirucim narodima Evrope? Pa putuj onda s njima.

Dovoljno je pogledati koliko su nervozni revolucionari kao Robespjer da bi se izvukao zakljucak o nervnoj poremecenosti svih demokrata. Nikad medicina ne cvjeta tako bujno kao u demokratijama.

To putovanje propadanja je beskonačno konvergiranje - može da traje vekovima, ako ne upadnu varvari (tu je Hajdeger , a posle i Dugin sve lepo objasnio)

Nije problem što je Evropa u histerij i koncentracionom logoru od kako je postala preduzeće SAD, jer EU odavno nema moć hijerarhije...

Hijerarhija je do skoro bila u SAD-u, ali i tamo "superelita" odavno histeriše, a to se sve lepo odražava kroz histeriju civilnog društva ...

- - -
Nevladine babe su klasa superhisterije

Mihajlovićeva: Svaka treća žena trpi porodično nasilje

Potpredsednica vlade Srbije Zorana Mihajlović danas je u Sremskoj Mitrovici prisustvovala predaji Sigurne kuće na korišćenje Centru za socijalni rad u tom gradu i poručila da je u sprečavanju porodičnog nasilja najvažnije ekonomsko osnaživanje žena.

To putovanje propadanja je beskonačno konvergiranje - može da traje vekovima, ako ne upadnu varvari (tu je Hajdeger , a posle i Dugin sve lepo objasnio)

Nije problem što je Evropa u histerij i koncentracionom logoru od kako je postala preduzeće SAD, jer EU odavno nema moć hijerarhije...

Hijerarhija je do skoro bila u SAD-u, ali i tamo "superelita" odavno histeriše, a to se sve lepo odražava kroz histeriju civilnog društva ...

- - -
Nevladine babe su klasa superhisterije

Mihajlovićeva: Svaka treća žena trpi porodično nasilje

Potpredsednica vlade Srbije Zorana Mihajlović danas je u Sremskoj Mitrovici prisustvovala predaji Sigurne kuće na korišćenje Centru za socijalni rad u tom gradu i poručila da je u sprečavanju porodičnog nasilja najvažnije ekonomsko osnaživanje žena.

Ko kaze da je beskonacno? I zasto stavljas Amerikance (Anglosaksonce) kao uzrok? Kad su Goti tj Spanci nestali? Beskonacno je ako smatras ove crnce za njihove potomke. Ali ja ih ne smatram. Odugovlacenje je moguce samo ako se propalice pomijesaju sa jednim narodom sposobnim za kulturu, sposobnim da naslijedi i nastavi kulturu u propadanju. Ali takvih vise nema. Cak ni Sloveni skoro da nemaju originalne autore nego samo kopiraju. Znaci, Germani su bili poslednji koji su mogli da spase kulturu, a mi cemo podleci pod teretom njihove zaostavstine, odnosno mi vec podlijezemo. Sad mi nemoj reci da ce oni jadni slabici sa bliskog istoka biti u stanju ono sto ni Sloveni ne mogu???

Back