Paula black cat VIP Poruka 39.803 07.06.2025. u 21:27 - Hirurg koji operiše mozak savija origami #1 Kakva umešnost ! Šta kažete? View this content on Instagram View this content on Instagram
Атомик™ Srebrna tastatura Poruka 253.406 07.06.2025. u 21:32 - Hirurg koji operiše mozak savija origami #2 gama noz radi posao
Branko Lori Zaslužan član Poruka 107.853 07.06.2025. u 21:52 - Hirurg koji operiše mozak savija origami #3 Paula: Kakva umešnost ! Šta kažete? View this content on Instagram View this content on Instagram Kliknite za proširenje... Savršeno ! Ali meni je fascinantna brzina poteza kordinacija i preciznost Ne mogu da shvatim da je to u realnom vremenu
Paula: Kakva umešnost ! Šta kažete? View this content on Instagram View this content on Instagram Kliknite za proširenje... Savršeno ! Ali meni je fascinantna brzina poteza kordinacija i preciznost Ne mogu da shvatim da je to u realnom vremenu
B Bobib Ističe se Poruka 2.688 07.06.2025. u 22:36 - Hirurg koji operiše mozak savija origami #4 E koliko ih ima koji brljaju. Mog prijatelja je upropastio hirurg svojim losim radom. Sad hramlje dozivotno a nije moralo tako.
E koliko ih ima koji brljaju. Mog prijatelja je upropastio hirurg svojim losim radom. Sad hramlje dozivotno a nije moralo tako.
Paula black cat VIP Poruka 39.803 07.06.2025. u 22:44 - Hirurg koji operiše mozak savija origami #5 Branko Lori: Savršeno ! Ali meni je fascinantna brzina poteza kordinacija i preciznost Ne mogu da shvatim da je to u realnom vremenu Kliknite za proširenje... ima sat pored, štoperica sa desne strane koju je ukljucio vidi se da je snimak malo ubrzan
Branko Lori: Savršeno ! Ali meni je fascinantna brzina poteza kordinacija i preciznost Ne mogu da shvatim da je to u realnom vremenu Kliknite za proširenje... ima sat pored, štoperica sa desne strane koju je ukljucio vidi se da je snimak malo ubrzan
M Mileta iz Talesa Domaćin Poruka 3.846 07.06.2025. u 23:08 - Hirurg koji operiše mozak savija origami #6 Postoji li metoda da znamo da nije ubzano .
skura58 Zaslužan član Poruka 100.753 07.06.2025. u 23:27 - Hirurg koji operiše mozak savija origami #7 I ja radim orijami figurice Ali ovo što lik radi je umetnost