al bundy
Legenda
- Poruka
 - 64.033

Svidjaju mi se jedino one gljive , kiseline i kaktusi sto su trpali u sebe .

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ganja,marijana,vutra,dzidza,skank - marihauna.Dovoljno sam ti rek'o kada porastes same ce ti se kazati neke stvari
![]()

za sve ostale izraze sam zanla se taog ganja

I fikusi
Izmišljate novi jezik?!![]()
realno neverovatno kako me mrzi da proveravam da li sam dobro iskucala, inace me smara da kuckam pa ja onda to sto brze sklepam
za sve ostale izraze sam zanla se taog ganja
Svidja li vam se njihov stil?
Vise mi se svidjaju slatke pletenice nego nacin zivota ... ali tako...![]()
Ti pusis? Mislim ne racKu i cigare nego ganju posto vidim upucena si![]()

Koji si ti lik!takodje su se drogirali, ziveli u zajednicama od po vise ljudi i tako dalje.... Stvarno mi se svidjaju neki njihovi nacini razmisljanja , naravno i odecai kosica (kako je onako slatko nameste u pletenice). cu da postanem hipik definitivno...
![]()

ja sam se do pre nekog vremena jako lozila na hipike, oblacila se u tom fazonu, vazda lom nakita, marame, tunike, ma skroz sam bila shiny happy hippy
pa sam onda skapirala da treba da imam sopstvenu ideologiju koja ce da me gura napred, i da se tripujem samo na svoj fazon, nikakv kalup ili slicno
smara me to
necu, bre, da kopiram nekoga ili nesto, ja sam jebeno visoko

Sta ce ti pare , samo se obuci u gomilu sarenih krpi i marama ,pusti ruse kose , naberi gljive ludare u ataru,ili se naduvaj farbe i posle se valjaj po travi i cvecu . Samo bolje sacekaj da otopli malo , tvrda je zemlja sada .nemam para da bih bila hipik doslovce
a rado bih , da mi je dato
Ima ih jos recimo Lu Rid , Skot Mekenzi , Hanter S. Tompson ,Jefferson Airplane... mada je ceo pokret smaracki nekako nevezano za muzicku stranu ...to bre xD
jedini koji sasluzhuje bezuslovno poshtovanje i worshipovanje je DZHIMI PEJDZH!![]()
Sta ce ti pare , samo se obuci u gomilu sarenih krpi i marama ,pusti ruse kose , naberi gljive ludare u ataru,ili se naduvaj farbe i posle se valjaj po travi i cvecu . Samo bolje sacekaj da otopli malo , tvrda je zemlja sada .

(
dragi al bandi, najdraži narkomanu kojeg je svet video
ja... hipici izvorni su iz buržujskih familija
hipici pravi, oni imaju stalan izvor prihoda bez da privredjuju
hipici istinski se ipak i kupaju
ja sam čak i buržujogrožljiva(
neke stvari... one , ne idu nikako![]()