tommy gun
Poznat
- Poruka
- 9.137
Sto nisam normalan?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ako ti je to tuzno preslusaj r.a. the rugged man-a..
otac mu je bio u vijetnamskom ratu posle kojeg je bio mentalno bolestan, brat max je rodjen hendikepiran i slep, umro sa 10 godina, sestra dee ann rodjena nepokretna i nemai on sam je imao mentalnih problema (vidi se i njegovoj muzici, nekad je stvarno mnogo bolestan :s) ali kad prica ozbiljno o svom zivotu
midnight thud i lessons jedne od najboljih pesama koje sam ikada cuo!
"I made peace with myself now how bout that
I hated life I wanted to die a few years back
I was mentally ill it's hard to come back from that
But I got through it now I got my sanity back"
ja sam ozbiljan....

ne volim hipoteze....
Znas li ti sine sta je hipoteticki govor?
molim te,imam 10 iz logike,al mi ne bi smetalo malo tvoje mudrosti.....
podseti me na ono sto rece ras kass
rhetorical question -> a hypothetical answer..
elem, mozda cu otici na pomenutu stranicu i pogledati sta ima![]()
Ne budi bezobrazan. Ne treba ti to.
Vidim, Heraklit ti je miljenik... Mada sumnjam da uopste razumes to sto si citirao.
To sto imas 10 iz logike, mozda, ti moze pomoci da razumes pojam hipoteze, al ti ocigledno nece pomoci da istu i prepoznas u konkretnom slucaju.. Mada se tebi ocigledno od silnog ucenja iste, hipoteze prividjaju...
A hipoteticki "govor" je nesto sasvim drugo... Sintaksicki slican pojam, al semanticki veoma razlicit.... Al da li ti tu razliku spoznajes... Hm... Sumnjam...
Ovim "hipoteticki govoreci" u prethodnom postu, stitim se, barem delimicno, od moguce optuzbe za sirenje piraterije... Ali ti to ocigledno nisi bio u stanju da ukapiras...
Nadam se da sam ti sada pomogao.
p.s. Izvinjavam se na nesto kasnijem odgovoru, hasao sam...