Hipervakcinisan: Nemac je navodno primio 217 vakcina protiv kovida, naučnici objavili analize njegove krvi

Straks92

Stara legenda
Moderator
Poruka
78.985

Hipervakcinisan: Nemac je navodno primio 217 vakcina protiv kovida, naučnici objavili analize njegove krvi​


„Hipervakcinisani“ muškarac navodno je primio 217 vakcina protiv kovida i nikada nije oboleo od ovog virusa.

Nemački šezdesetdvogodišnjak rekao je da je primio veliki broj vakcina iz „privatnih razloga“, naveli su istraživači sa Univerziteta Erlangen-Ninberg, a prenosi "Gardijan".
„Hipervakcinisani“ Nemac koji je navodno primio 217 vakcina protiv kovida za 29 meseci nije pokazao „nikakve znake“ da je ikada bio zaražen virusom koji izaziva kovid-19 i nije prijavio nikakve nuspojave vezane za vakcinu, navodi se u studiji objavljenoj u časopisu Lanset infekšs dizisez.
„Akademici su čuli za čoveka iz novinskog izveštaja i pitali su ih da li mogu da prouče reakciju njegovog tela na višestruku vakcinaciju. Potom smo ga kontaktirali i pozvali da se podvrgne raznim testovima u Erlangenu i bio je veoma zainteresovan za to “, rekao je dr Kilijan Šober.
Istraživači su rekli da su zvanično videli potvrde za 134 vakcine, koje su uključivale osam različitih vakcina. Pogledali su prethodne testove krvi koje je čovek dao i takođe pregledali uzorke krvi dok je primao nove vakcine.
„Zapažanje je da nisu izazvani primetni neželjeni efekti uprkos hipervakcinaciji, što ukazuje na to da lekovi imaju dobar stepen tolerancije“, rekao je Šober.

Istraživači su otkrili da je njegov imuni sistem u potpunosti funkcionalan.
Određene imune ćelije i antitela protiv virusa koji izaziva kovid-19 bili su prisutni u znatno višim nivoima u poređenju sa ljudima koji su primili samo tri vakcine, izvestio je tim.
„Sve u svemu, nismo pronašli nikakve indikacije ili slabiji imuni odgovor, naprotiv“, rekla je jedna od vodećih autorki studije Katarina Kočer.

https://www.nin.rs/magazin/vesti/46...nema-znakova-da-je-ikada-oboleo-od-ovog-virus
 

Prilozi

  • image.jpg
    image.jpg
    180,8 KB · Pregleda: 5
Onaj ko poveruje u ovakve farmakomafijske besmislice, ne treba da radi nikakve testove inteligencije - direktno postaje član BLENSE (udruženja najglupljih ljudi na planeti).
e, ali 217 puta revakcinisan, to je zato sto su "sigurne i delotvorne" :zcepanje:ako ovo nije dokaz koja je ovo banda, ja ne znam sta je onda - ovakvu ispiracinu ja ne znam da smo ikada imali, osim od onog politicara pokojnog zirinovski valjda

a autor teme ufitiljio :deda2:
 

Back
Top