Hipertireoza-ubrzan rad štitaste žlezde

autoexec

Zainteresovan član
Poruka
139
Pozdrav, vec godinu dana se lecim od HIPERTIREOZE. Poceo sam sa 40 mg tiastata i 150 mg presolola i sada sam bez ikakvih lekova za srce i na 5 mg tiastata. Doktor mi je rekao da ce ukoliko mi na ovih 5 mg leka hormoni ostanu isti da ce bolest uci u remisiju i da ce mi ukinuti lekove jer su mi hormoni super i stitasta zlezda na UZ mi je super!

E sada, vec godinu ipo dana unazad imam strah od smrti, od bolesti srca, od lupanja, od ludila, a sve je pocelo kada sam dobio HIPER. Bio sam kod tri razlicita kardiologa odradio sam svaki moguci test za srce; krv, EHO, EKG, HOLTER i test opterecenja i doktori odbijaju da mi prepisu bilo kakve lekove za srce i tvde da mi je srce zdravo, a meni ono stalno lupa, preskace i imam bol u grueima, kazu da je to anksioznost jer je meni srce kao zdravo!

Endokrinolog mi je prepisao propranolol 20 mg dnevno cisto da se malo puls smiri, a kardioloti su rekli da ne treba a i ja se sam plasim da ce mi srce oslabiti od beta blokatora ne znam zasto...

U totalnom sam haosu, ne znam da li cu ostati ziv, da li je anksioznost, da li ce se ovo izleciti i koliko dugo treba...

Molim vas da mi date neki savet ako je neko imao iskustva sa HIPERTIREOZOM i ako je sada ima da podelimo misljenja....

Potpuno razumem tvoj strah ali isto tako mislim da bi trebao da imaš poverenje u lekare
i ono što su ti rekli na bazi tvojih rezultata i da uzimš nešto za smirenje sto ce te opustiti
a mozda da odes kod lekara koji te leci i njemu ispricas kako se osecas i koliko se plašiš
nekada takvi razgovori znaju da pomognu

И ја мислим да ако су ти три лекара рекли да је све ок,онда не требаш да страхујеш да ћеш не дај Боже изгубити живот. То су одговорни људи,положили су заклетве,не верујем да би се играли са таквим стварима.

Pozdrav, vec godinu dana se lecim od HIPERTIREOZE. Poceo sam sa 40 mg tiastata i 150 mg presolola i sada sam bez ikakvih lekova za srce i na 5 mg tiastata. Doktor mi je rekao da ce ukoliko mi na ovih 5 mg leka hormoni ostanu isti da ce bolest uci u remisiju i da ce mi ukinuti lekove jer su mi hormoni super i stitasta zlezda na UZ mi je super!

E sada, vec godinu ipo dana unazad imam strah od smrti, od bolesti srca, od lupanja, od ludila, a sve je pocelo kada sam dobio HIPER. Bio sam kod tri razlicita kardiologa odradio sam svaki moguci test za srce; krv, EHO, EKG, HOLTER i test opterecenja i doktori odbijaju da mi prepisu bilo kakve lekove za srce i tvde da mi je srce zdravo, a meni ono stalno lupa, preskace i imam bol u grueima, kazu da je to anksioznost jer je meni srce kao zdravo!

Endokrinolog mi je prepisao propranolol 20 mg dnevno cisto da se malo puls smiri, a kardioloti su rekli da ne treba a i ja se sam plasim da ce mi srce oslabiti od beta blokatora ne znam zasto...

U totalnom sam haosu, ne znam da li cu ostati ziv, da li je anksioznost, da li ce se ovo izleciti i koliko dugo treba...

Molim vas da mi date neki savet ako je neko imao iskustva sa HIPERTIREOZOM i ako je sada ima da podelimo misljenja....
Moj ti je savet da uzimas najmanju mogucu dozu beta blokatora ( nista ti od toga nece biti, a bices barem u glavi mirniji), ali
bi ti ipak morao na nekoliko razgovora kod psihologa jer tebe ocigledno nesto drugo muci, a ni sam ne znas sta.

виђао сам доста таквих проблема код других а и код себе,

људи када имају проблем са штитном доктори им лече штитну (било хипо или хипер активност)
а уствари је проблем у хипофизи, која контролише штитну (и све остале жлезде а индиректно и срце па имаш лупање).. а могуће да имаш и поремећаје спавања и зујање у ушима (има још нус појава)

оно што најчешће смета хипофизи је микроталасно зрачење од 2.45GHz - најчешће вајфај и блутут, понекад носећи сигнали мобилне мреже.

за почетак пробај да будеш на месту (24ч) које је чисто од ових зрачења и требало би да ти се поправи ситуација од 2 дана до недељу (можда две).

има доста штива овде:
https://forum.krstarica.com/threads...a-da-li-je-moguce-da-niko-ovo-ne-vidi.784797/
https://forum.krstarica.com/threads/5g-tehnologija-zacarenje-antihrista-i-nsp.803691/

Poslednja izmena:
То су одговорни људи,положили су заклетве,не верујем да би се играли са таквим стварима.
вероватно да јесу одговорни, и знају да лече (или су знали) али у задњих 15 година уведена је нова компонента у наше животно окружење а то је интензивно микроталасно зрачење (које је све само не добро за био свет),
којег ти исти одговорни доктори нису свесни! а врх државе неће да буде свестан.

вероватно да јесу одговорни, и знају да лече (или су знали) али у задњих 15 година уведена је нова компонента у наше животно окружење а то је интензивно микроталасно зрачење (које је све само не добро за био свет),
којег ти исти одговорни доктори нису свесни! а врх државе неће да буде свестан.
Konspirativne teorije zavere me ne interesuju .

Kao što reče Rayela, ako se problem nastavi, nemoj da ti bude teško da porazgovaraš sa psihijatrom. Šteta bi bilo da iz jedne bolesti koja se rutinski leči da uđeš u neku neurozu bez razloga.
увек сам за, организујте...?
али доведите једно 3 ваша доктора да будете сигурни да знају шта причају и ја ћу доћи а волео би да сте и ви присутни да се лично уверите колико не знају. е сад није проблем што неко нема појма, већ што тврди да зна!

него, да се вратимо на тему,
ја сам себе излечио од низа болести (а једну је човек помениуо у овој теми) методама које спомињем већ дуже време на крсти. дакле, лично искуство и проверено ради у пракси без нус појава!

волео бих да можете да видите мој живот и живот ових који се лече код доктора па да сами донесете закључак.

увек сам за, организујте...?
али доведите једно 3 ваша доктора да будете сигурни да знају шта причају и ја ћу доћи а волео би да сте и ви присутни да се лично уверите колико не знају. е сад није проблем што неко нема појма, већ што тврди да зна!

него, да се вратимо на тему,
ја сам себе излечио од низа болести (а једну је човек помениуо у овој теми) методама које спомињем већ дуже време на крсти. дакле, лично искуство и проверено ради у пракси без нус појава!

волео бих да можете да видите мој живот и живот ових који се лече код доктора па да сами донесете закључак.
Covek koji ima problem i otvorio je temu, ispricao je sta ga muci i sam rece da ga tvoje teorije ne zanimaju pa budi
ljubazan i uvazi to njegovo misljenje.

да, рекао сам му шта је потенцијални узрок проблема и то образложио (да поновим доктори не наводе шта је узрок - само гасе ефекте, главобоље или друге "..боље" који сигнализирају да нешто дебело не ваља)

то што људи у то не верују или тешко појме или то приписују неким измишљеним бајкама маргиналних чудака (знаним теорије завере) ја то не могу да спречим нити хоћу.

има више узрока, данас је најдоминантнији "тровање микроталасима" у шта се разумем боље од лекара засигурно.
за остале узроке (биолошко/хемијске), који су данас буквално у сенци - питајте лекаре,
нису баш сјани када се погледају резултати њиховог рада али шта је ту је.

...све болести током живота ћете излечити тако што ћете елиминисати отрове (узроке) који их изазивају.
јер људско тело се само лечи, дакле не лечи га доктор већ ми сами себе лечимо.

Poslednja izmena:
Jos neki saveti?
Naleteh sad na ovu temu pa ću izneti moje lično iskustvo. Bolovao sam od hipertiroze, bio sam na lekovima 6 godina. Lekari su smatrali da ne mogu da se izlečim, i da mi je alternativa ili da nastavim da pijem lekove, ili da mi se hirurški odstrani štitna žlezda, pa da onda do kraja života pijem lekove koji su u stvari zamena za hormone koje luči štitna žlezda, ali koji su manje štetni za organizam od ovih koji se piju kod hipertiroze. Slučajno sam naleteo na jednog travara, ne planirajući uopšte tako da probam da rešim problem, koji mi je tvrdio da može to da izleči ako se budem pridržavao njegovih uputstava šest meseci. Naravno, hteo sam da probam. Dobio sam od njega precizna uputstva, potpuna promena ishrane, strogi post, povremena gladovanja, čišćenja organizma, čajevi, preparati, baš ozbiljna promena načina života. Svaki mesec sam smanjivao terapiju i išao na kontrolu hormona. Na kraju sam potpuno izbacio lekove, i evo već 15 godina nemam sa te strane nikakvih problema. Povremeno prekontrolišem hormone, i rezultati su uvek odlični, bolji nego dok sam pio lekove. Eto...

ovako se leči većina bolesti! ja sam čuo da 8smog dana posta na vodi (dakle samo destilovana voda se pije) umiru sve bakterije u našem organizmu!
Hm, mislim da destilovanu vodu ne treba piti ... A da će da umru sve bakterije, to sigurno ne, sem ako ne umre onaj ko posti :) Bez šale, bez bakterija u organizmu ne bismo mi preživeli ni dan.

Bez šale, bez bakterija u organizmu ne bismo mi preživeli ni dan.
могао би преживети дан и месец... него шта ћеш са бактеријама које ти не требају?
рецимо: хламидија, микоплазма генитална, микоплазма плућна, гонореја... да би њих елиминисао пијеш антибиотике или само дестиловану воду више од недељ дана.
...
проблем код антибиотика је што они елиминишу само једну врсту бактерија, тако да ако имаш 5 врста бактеија онда 5 антибиотика (у најбољем случају, а некад и више),

док воду само пијеш дестиловану 7-8 дана, после кренеш са природном храном и бактерије које ти требају опет се накоте тамо где требају?!

Dobio sam od njega precizna uputstva, potpuna promena ishrane, strogi post, povremena gladovanja, čišćenja organizma, čajevi, preparati, baš ozbiljna promena načina života. Svaki mesec sam smanjivao terapiju i išao na kontrolu hormona. Na kraju sam potpuno izbacio lekove, i evo već 15 godina nemam sa te strane nikakvih problema. Povremeno prekontrolišem hormone, i rezultati su uvek odlični, bolji nego dok sam pio lekove. Eto...
Da li ovo znaci da si ti nezavisno od uputsva travara i dalje uzimao lekove i isao na konrolu hormona jer jedno iskljucuje drugo.
ili radis nako kako travar kaze ili ipak vise verujes nauci pa onako,
za svaki slucaj uredno uzimas hormonski lek, a ides i redovno u laoratorije.
Ne, nema zamene za hormone tako sto covek gladuje jede ovo ili izbegava nesto drugo. Nauka je ipak neprikosnovena.

Ниси ме разумела, или нисам довољно добро објаснио, радио сам све по упутствима травара, укључујући лекове и контроле:
Терапија ми је била 2 таблете лека дневно, први месец сам је наставио уз терапију коју сам добио од травара. На крају месеца контрола у лабораторији.
Следећи месец пијем једну ипо таблету, на крају месеца опет контрола, резултати добри.
Следећи месец једна таблета, контрола, резултати добри, па пола таблете, па скроз без лекова, резултати добри. Од тада је прошло 15 година, никакву терапију више не користим, повремено, отприлике једном годишње урадим општу крвну слику, и између осталог, преконтролишем хормоне, и увек добри резултати.
И да, ја нисам у терапији пио хормонски лек, то узимају они који имају умањен рад штитне жлезде, ја сам имао увећан (као и постављач поста), и пио сам лек који ”уништава” вишак хормона, али има и озбиљне пратеће ефекте.
Против науке немам ништа, напротив, али савремена медицина, барем на КЦС, није имала да ми понуди никакво друго решење за мој проблем, сем операције и трајног уклањања штитне жлезде, или да наставим да користим терапију, која, поново напомињем, није баш безазлена.

Ниси ме разумела, или нисам довољно добро објаснио, радио сам све по упутствима травара, укључујући лекове и контроле:
Терапија ми је била 2 таблете лека дневно, први месец сам је наставио уз терапију коју сам добио од травара. На крају месеца контрола у лабораторији.
Следећи месец пијем једну ипо таблету, на крају месеца опет контрола, резултати добри.
Следећи месец једна таблета, контрола, резултати добри, па пола таблете, па скроз без лекова, резултати добри. Од тада је прошло 15 година, никакву терапију више не користим, повремено, отприлике једном годишње урадим општу крвну слику, и између осталог, преконтролишем хормоне, и увек добри резултати.
И да, ја нисам у терапији пио хормонски лек, то узимају они који имају умањен рад штитне жлезде, ја сам имао увећан (као и постављач поста), и пио сам лек који ”уништава” вишак хормона, али има и озбиљне пратеће ефекте.
Против науке немам ништа, напротив, али савремена медицина, барем на КЦС, није имала да ми понуди никакво друго решење за мој проблем, сем операције и трајног уклањања штитне жлезде, или да наставим да користим терапију, која, поново напомињем, није баш безазлена.
Da li možeš da mi pošalješ kontakt tog travara ako još uvek radi.
Hvala

Da li možeš da mi pošalješ kontakt tog travara ako još uvek radi.
Hvala
Нисам био у контакту са њим пар година, али претпостављам да ради.
Не могу да ти пошаљем приватну поруку јер си пријављен као гост, а не бих да овде на форуму јавно објављујем његове податке
Или се пријави па ми пошаљи ПП па ћу ти проследити контакт. или иди на сајт у мом профилу па ћеш тамо наћи маил на који можеш да ме контактираш.

Back